Distribution og lager

Vores distribution og lager sikrer struktur og overblik

Med vores pakkeri samt lager- og logistikfunktion bliver dine materialer leveret i rette mængder og på rette tid og sted, så du er garanteret at nå deadline.

Distribution og lager

Vores distribution og lager sikrer struktur og overblik

Med vores pakkeri samt lager- og logistikfunktion bliver dine materialer leveret i rette mængder og på rette tid og sted, så du er garanteret at nå deadline.

Spar tid og penge med velkørende administration

Der er ofte penge at spare og et bedre overblik og flow at hente, når man optimerer administrationen.

Vi har samlet lager og distribution, så vi både kan pakke og distribuere dine skilte, kampagner og inventar – lokalt, nationalt og internationalt. Det sikrer dig langsigtet, effektiv lagerføring og løfter din administrative arbejdsbyrde, så du i stedet kan fokusere på de arbejdsopgaver, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Effection har i flere år været vores trofaste leverandør. De står altid klar, når vi har brug for dem, og vores kontaktpersoner er helt fantastiske og meget hjælpsomme.
logo-avis
Janni Krarup
Marketing Manager Denmark

3 ting, vi hjælper med

  1. Skræddersyede bestillingsportaler
  2. Lagerfunktion
  3. Plukning, pakning og forsendelse.

Styr på hele Europa for Bolia

Bolia kan sove trygt om natten. Vi sikrer nemlig, at alle deres visuelle elementer bliver pakket og distribueret til alle deres lokationer i Europa – til tiden!

Vi drifter, så du kan udvikle

Når din kæde skal udrulles eller kampagne eksekveres, er tiden essentiel, og alle forsinkelser koster. Overlad logistikken til os. 10 eller 1.000? Vores dygtige medarbejdere holder styr på alle dine elementer og sikrer, at alt bliver plukket og pakket korrekt og kommer fra A til B inden for deadline. Med vores lager- og logistikfunktion sørger vi for, at dine kampagnematerialer er fremme de rigtige steder, i rette mængde og på det rigtige tidspunkt. Uanset hvor i Danmark, i Norden eller i Europa de skal hen.

Styr på dit lager 24 timer i døgnet

Hos os kan du få din egen online webshopløsning, der er specialdesignet til at forenkle dit arbejde med lagerbeholdning, ordre- og lagerhistorik. Her kan du let og enkelt bestille varer direkte fra vores lagerhotel døgnet rundt alle ugens dage.

Kasser, der passer

Slut med ekstra fyld og kampagnematerialer, der rutsjer rundt i kasserne og bliver bøjet. Vi tilbyder muligheden for specialfremstillede kasser, der passer til netop dit produkt. En løsning, der reducerer oplevelsen af spild og sikrer, at dine produkter bliver fragtet på bedste vis. Vil du også undgå at fragte luft, så hør mere hos din kontaktperson.

Du kan også bestille specialfremstillede kasser direkte fra os via vores webshop. Tast blot dine indvendige mål, og så fremsender vi kasser efter dit ønske.

Opbevar dine produkter hos os

Med en bestillingsportal hos os får du naturligvis også mulighed for at opbevare dine produkter og materialer på vores lager i enten Aarhus eller København.

Vi opbevarer dine produkter, plukker og pakker dine ordrer og distribuerer til dig, dine butikker eller dine kunder. Også gerne med dag til dag-levering.

Thomas Urban Andersen

Vil du vide mere om vores logistikløsninger?

Vi håndterer og distribuerer produkter for nogle af landets største brands. Skal vi også hjælpe dig?

Thomas Urban Andersen
CPO
+45 86 76 27 48
tua@effection.dk