Skab blikfang fra alle vinkler med et udhængsskilt

Vil du være synlig for de forbipasserende? Så er et udhængsskilt en oplagt løsning.
You are here:

Stik ud, og gør dig bemærket

Når du drøner op og ned ad Strøget med hænderne fulde af indkøbsposer og blikket rettet fremad, er det de færreste, der får øje på facadeskilte, der er placeret langs butikkerne. Det er tæt på umuligt at se facadeskilte i den slags situationer, fordi gaderne er smalle, og retningen er ensrettet. Et udhængsskilt – selv et lille et af slagsen – kan gøre en enorm forskel for, hvor meget de forbipasserende lægger mærke til dig.

Vi har et væld af udhængsskilte med i bagagen og har derfor erfaringen til at kunne give dig et skilt, der har lige netop det materiale, udtryk og overflade, som sikrer dig den bedst mulige synlighed – og som samtidig matcher din identitet, bygningens arkitektur og lokalplanerne.

Træk på vores specialviden

Skilte er en af vores helt store forcer, og vi er produktspecialister inden for netop udhængsskilte. Det betyder, at du kan trække på vores specialviden, der dækker over alt fra rådgivning til design og montering af dit nye udhængsskilt. Det betyder også, at vi kan lave udhængsskiltet i alle tænkelige former og farver, med eller uden lys og med det budskab, du ønsker.

Vi garanterer blikfang og indrammer den vision, du gerne vil have, at din virksomhed skal repræsentere. I fællesskab vælger vi den type skilt, der giver den største effekt for din virksomhed – om det så er:

  • en lyskasse med foliedekoration
  • et klassisk galgeskilt
  • eller et aluminiumsskilt med dit budskab.


Mulighederne er mange.

Bliv synlig i de mørke timer

I vintermånederne er en stor del af din butiks synlighed indskrænket på grund af mørket. Det kan du undgå ved at vælge et udhængsskilt med lys. Det kunne blandt andet være et skilt som udskåret logo med lys. På den måde bliver dit udhængsskilt en ledestjerne, der kan drage dine kunder til dig i de mange mørke vintermåneder.

Et gennemført udhængsskilt kan gøre dig synlig fra alle vinkler, hvilket giver dig en effektiv reklamesøjle i gadebilledet – uanset om du bruger udhængsskiltet som et supplement til facadeskiltet eller som en stand-alone-løsning.

I sne og slud skal budskabet ud

Som med alle andre skilte, der skal leve udenfor, skal et udhængsskilt også kunne modstå vind og vejr. Det gælder især i Danmarks ustadige vejr, der kan ændre sig på blot et sekund. Et udhængsskilt er samtidig noget, der typisk skal holde i længere tid end andre former for visuelle virkemidler, fordi det ikke skal udskiftes, i takt med at sæsoner og trends skifter.

Vi sørger derfor altid for at vælge vejrbestandige og holdbare materialer, så dit udhængsskilt kan holde mange år frem i tiden.

Peter Svane Rasmussen

Skal vi hjælpe dig?

Lad os hjælpe dig med at stikke ud i gadebilledet. Vi bruger vores ekspertise til at finde den løsning, der giver bedst mening for din butik.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk