Udnyt store flader kreativt med vægprint

Alle virksomheder, butikker og kontorer er omringet af hvide vægge. Hvorfor ikke udnytte de store flader til at brande din virksomhed med et kreativt vægprint?
You are here:
moesgaard vægprint

Lad de hvide vægge komme til live med vægprint

Der er mange andre måder at udsmykke dine vægge på end med klassiske rammer med billeder eller kunst. Hvorfor ikke lade en vægdekoration skabe en flot og iøjnefaldende udsmykning med vægprint? Mulighederne er uendelige, og du kan helt selv vælge motivet.

Det kan være alt fra væg-til-væg-løsninger med vægfolier og fototapet til lækre smartframes med dit eget motiv til akustikplader med print. Måske søger du en totalløsning, hvor vægdekoration og interiør udformes som én samlet enhed? Hos Effection har vi mange års erfaring i at finde løsninger, der passer til både behov og økonomi – lad os sammen tage en snak om din nye vægdekoration, vægprint og de muligheder, der er.

Med os får du 360 graders ekspertise. Det betyder, at vi ikke kun producerer din vægprint, men også guider dig i design, formål og udtryk. Vi har også dygtige montører landet over, der kan sætte dit vægprint op, så det står knivskarpt. Hver eneste detalje spiller. Punktum.

Inspirerende vægdekorationer

Uddannelsesinstitutioner behøver ikke kun at være whiteboards og hvide vægge. Det ville Absalon Professionsskole gerne stå i spidsen for. Her skulle skolernes rammer kunne inspirere og opmuntre de studerende til at suge viden til sig, og her var vægprint en af løsningerne.

Kreative og informerende vægdekorationer var netop en keyfactor i den sammenhæng. Her satte vi skræddersyede vægdesign op på de lange gange og i fællesrum. Det var med til at gøre studiemiljøet levende, og de forbipasserende blev overrumplet af kombinationen mellem et flot visuelt design og historiske personer og begivenheder. Det var med til at gøre læringen endnu mere tilgængelig.

Få det finurlige frem

Vægprint behøver ikke kun at være store. De kan også være små, skæve eller finurlige – eller hvad der ellers kan få de besøgende til at stoppe op. Måske det kan være en udskåret mand, der går med ned af trappen eller et dyr på væggen, der symboliserer jeres DNA.

Vores kreative tegnestue kan bringe vilde ideer til live eller selv byde ind med alternativer til wayfinding.

grafisk design visuelle udtryk der gør indtryk

Indtryk i storformat

Kapow! Dén følelse, du får, når du træder ind i et rum, hvor væggen er dekoreret fra gulv til loft og fra hjørne til hjørne med vægprint. Jo større, jo bedre – det gælder også, når du skal have de besøgendes opmærksomhed eller skabe en helt særlig stemning.

Med vægfolie kan du skabe indtryk i storformat med dekorationer, der dækker hele vægge. Måske dine kunder skal fornemme dit brand, så snart de træder ind ad døren? Eller måske din restaurant skal omkranses af den rette stemning? Uanset formålet er det oplagt at udnytte de store, gabende hvide vægge ved at indramme dem budskaber, farver eller billeder, der kan få folk til at stoppe op.

Vi elsker at tænke stort, så du kan trygt lægge dine store idéer i vores hænder.

Vaegprint moesgaard

Materialer, der betyder noget

Vægdekorationer kan laves i utallige materialer, alt efter hvilket udtryk du ønsker. Der findes fototapet eller folier, som er egnet til interiør, rammer med billeder og mere specialdesignet løsninger, som har lækre materialer, der giver en dybde til udsmykningen.

Vi er eksperter i vægdekorationer i alle former, farver og materialer – altid med blik for detaljen. Vores fornemmeste opgave er at finde lige netop det materiale, der spiller til dit formål. Længere er den ikke.

3 fordele ved vægprint

Vægprint hvor som helst

Vægdekorationer kan bruges i alt fra butikker og kontormiljøer til daginstitutioner såsom skoler, plejehjem, børnehaver, vuggestuer, hvor væggene kan bruges kreativt.st

Stort som småt

Vægprint kan printes i gigantiske formater på store bare vægge og i små udskæringer, der skal få den forbipasserende til at tænke dig om en ekstra gang.

Stemning og budskab

Vægprint kan både skabe en særlig stemning i rummet med en farve eller gennemgående mønster, men kan også vise dit budskab frem i form af billeder eller tekst.

stemningsbaggrund moesgaard museum

Kunstværker, der gør underværker

Det helt rette vægprint kan betyde meget for stemningen i rummet. Lad dig blive omkranset af en særlig farve, eller tiltræk opmærksomhed med et unikt motiv.

Vi har mere end 100 års erfaring i at designe print, så det giver den helt rette oplevelse – og vægprint er ingen undtagelse. Med hjælp fra vores kreative specialister får du kvalitets-vægprint, der ligner kunst, men mest af alt gør underværker for dit brand og budskab.

Dorte Yde Bertelsen

Skal vi også hjælpe dig med at udnytte dine hvide vægge?

Vi har hjulpet store såvel som små brands, institutioner og kontorer med at puste liv i deres vægge, og vi kan gøre det samme for dig. Ræk ud, så finder vi den løsning, der bedst matcher dine behov.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk