Vægprint

Udnyt de hvide vægge til at brande din virksomhed.
You are here:

Lad de hvide vægge komme til live

Der er mange andre måder at udsmykke sine vægge på end med klassiske rammer med billeder eller kunst. Hvorfor ikke lade en vægdekoration skabe en flot og iøjnefaldende udsmykning? Mulighederne er uendelige, og motivet kan være lige præcis det, du ønsker.

Det kan være alt fra væg-til-væg-løsninger med vægfolier eller fototapet til lækre smartsframes med dit eget motiv eller akustikplader med print. Måske søger du en totalløsning, hvor vægdekoration og interiør udformes som én samlet enhed? Hos Effection har mange års erfaring i at finde løsninger, der passer til såvel behov som økonomi – lad os sammen tage en snak om din nye vægdekoration og de muligheder, der er.

Indtryk i storformat

Vægdekorationer kan udføres i mange forskellige materialer; det kan f.eks. være fototapet eller andre folier særligt velegnet til interiør, rammer med billeder eller mere specialdesignede løsninger med f.eks. former og figurer udskåret i lækre materialer, der giver en dybde til udsmykningen.

Vi er eksperter i vægdekorationer i alle former, farver og materialer – altid med blik for detaljen. Og selvfølgelig med udgangspunkt i hver enkelt opgaves behov, krav og økonomi. Lad os tage en dialog om din nye vægdekoration.

Vi har alt fra væg-til-væg-løsninger med vægfolier eller fototapet til lækre smartsframes med dit eget motiv eller akustikplader med print.

Dennis Laustsen

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Dennis Laustsen
Sales Manager
+45 61 20 51 37
dela@effection.dk