Få de forbipasserende til at stoppe op med effektive og oplysende folietekster

Vil du være synlig i gadebilledet, oplyse dine kunder eller udtrykke dine værdier? Selvklæbende folietekster kan det hele.

You are here:

Et mix af effektiv eksponering og oplysning

Med udskårne folietekster får du mulighed for at komme ud med dine budskaber – fra gulv til loft og alt derimellem. Folietekster kan bruges til alt fra oplysning af praktiske informationer og blikfang til full-on reklame. Et sandt mix af opmærksomhed i gadebilledet og kommunikation af informationer.

Vores erfarne foliespecialister ved præcis, hvordan dine folietekster skal se ud for at skabe den størst mulige effekt med synlige tekster. Vi hjælper med design, produktion og montering. Fra info om åbningstider og hele butiksvinduer til vægge med slogans og meterhøje bogstaver – intet er for småt eller for stort.

Tilpas dine folietekster til sæson og formål

Ikke nok med at folietekster giver dig en nem eksponering. Det er også en relativt billig måde at markedsføre dig på og giver dig mulighed for at ændre design, når den nye sæson starter, eller når du vil ændre dit udtryk. Brug teksterne til midlertidige budskaber, ekstraordinære tilbud eller sæsonkampagner. 

Folietekster kan også være en måde at skabe et særligt arbejdsmiljø, hvor du kan kommunikere din virksomheds værdier. Uanset formålet kan du hos os få budskabet ud i præcis den størrelse eller form, du ønsker. Kursivering, spejlvending eller et mat look? Vi sørger for, at verden ligger for dine fødder og tilpasser dine idéer til det bedst mulige resultat.

I mere end 100 år har vores maskiner kørt på højtryk for at skære og printe i alle mulige og umulige skrifttyper, størrelser og udtryk.

Lad bogstaverne tale på alle flader

Folieteksternes mange formål gør, at de skal kunne bruges på utallige overflader – både inde og ude – til:

  • Wayfinding og skiltning
  • Profilering af kampagner på butiksruder
  • Dekorering af glaspartier og glasvægge
  • Profilering på biler

3 fordele ved folietekster

Tilpas dit budskab til alle flader

Så længe fladen er glat, er begrænsningerne små. Folietekster kan bruges på stort set alle overflader.

Vær informativ og kreativ

Folieteksterne har en dobbeltsidet funktion og er en oplagt måde at oplyse kunden på kreativ vis.

Skab blikfang nemt og hurtigt

Selvklæbende folietekster er en nem og hurtig måde at komme ud med dit budskab.

folietekster montering

Meget mere end et klistermærke

Vi er ikke kun eksperter i at producere dine folietekster. Vi ved også, hvilke folieudtryk der skaber den største effekt inden for din branche. Folietekst er nemlig meget mere end et klistermærke. Det kræver indblik i overflader og materialer at montere teksterne, så de er lige, glatte og helt skarpe. Vores montører rolige hænder og tonsvis af erfaring med netop opsætning af folietekster. Det er med til at sikre dig et skarpt resultat.

Peter Krejlund

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores foliespecialister producerer hver dag folietekster til brands, retail og virksomheder. Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk