Skab karakter og kant med
folie til væg

Savner dit kontor, butik eller restaurant sjæl? Folie giver dig mulighed for at lave alt fra simple til spektakulære vægdekorationer.
You are here:

Dekorér væggen, og giv rummet stemning

Trænger dine vægge til et kreativt løft, og er de med til at skabe den rette stemning? Med folier kan du lave alt fra simple til spektakulære vægdekorationer… Kun fantasien sætter grænsen. Bogstavelig talt.

Måske vil du imitere en rå betonvæg eller have en hel jungle ind i rummet? Eller måske en kedelig trappeopgang i din virksomhed trænger til lidt liv? Uanset om det er på kontor, i butik eller et helt tredje sted, kan vægfolie give rummet sjæl og charme.

Uendelige muligheder med folie

Med vægfolie kan du lave dekorationer, der består af alt fra folietekster og udskårne former til print og motiver, der strækker sig over en hel væg. Mulighederne er næsten uendelige, og vi hjælper dig gerne med alt fra det kreative design til professionel montering. Vi har stor erfaring i folie til alle behov, og så er kvalitet bl.a. én af de ting, som vores kunder roser os for.

Hvad vil du gerne udstråle? En særlig energi, et stærkt budskab eller en god historie? Folie er så fleksibelt, at du kan udtrykke, lige hvad du vil. Vi har mange års foliearbejde bag os og ved præcis, hvordan vi får dit budskab ud.

Uendelige muligheder med folie

Med vægfolie kan du lave dekorationer, der består af alt fra folietekster og udskårne former til print og motiver, der strækker sig over en hel væg. Folie er et medgørligt materiale, der kan formes og tilpasses hvad som helst – derfor er mulighederne tæt på uendelige.

Vi har stor erfaring med folie til alle behov, og så er kvalitet blandt andet en af de ting, som vores kunder roser os for.

Det er faktisk ikke så tosset, at der er kommet lidt på trapperne. En kvik analyse i min klasse viste, at lysten til at tage ned og spise i kantinen blev begrænset af trappen, der på en eller anden måde virkede uvelkommenende. Men efterhånden som skolen bliver "møbleret" begynder det hele at "samle" sig.
professionshoejskolen-absalon-logo
Charlotte Petersson
ernæring- og sundhedsstuderende

Hvad har fitnesscenteret SATS, tankstationen Effo og legetøjsbutikken BR til fælles?

Jo, de har alle fået vores hjælp til at skabe en eller flere folier til deres vægge, der har sparket benene væk under kunder, medarbejdere og forbipasserende. Tag gerne et kig på vores cases, og bliv inspireret til, hvordan dine bare vægge kan få nyt liv.

Barbie pop-up i BR

3 grunde til at vi skal lave din folievæg

Kreative hoveder

Hos os er du sikret kreative og erfarne specialister, der ved, hvad de taler om. Vi ved, hvad der fungerer, og hvordan du får den ultimative effekt af din vægfolie.

360 graders løsning

Vi kan både levere på enkelte dele af processen og i en samlet løsning med både design, produktion og montering af din folie til væg – knivskarpt og uden luftbobler.

Vi tegner inden for stregerne

Selvom vi elsker at tænke stort, overholder vi selvfølgelig altid dine budgetter og designguides. Førsteprioritet er at få en vægfolie, der matcher dine behov og ønsker.

folieloesninger gulvfolie

Skab en samlet oplevelse

Lad folievæggen få selskab af andre visuelle virkemidler som skilte, gulvfolie eller smartframes, og få din butik eller kontor til at gå op i en højere enhed. De besøgende skal kunne se en tydelig sammenhæng og ikke være i tvivl om, hvem I er som brand.

Ved at samle flere visuelle virkemidler kan du forstærke effekten markant. Vi ved, hvordan de forskellige elementer skal spille sammen, så du kan trygt lægge opgaven i vores hænder.

Peter Svane Rasmussen

Skal vi hjælpe dig på vej?

Lad os tage en snak om, hvordan dine vægge kan dekoreres med folie, og hvordan vi kan skabe den størst mulige effekt.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk