Forstærk dit visuelle udtryk med duratrans

Vil du skabe ekstra opmærksomhed og fremhæve detaljer? Så skal du overveje duratrans.
You are here:

Knivskarp eksponering af brands og produkter

Konkurrencen om kundernes opmærksomhed er stor. Så hvordan belyser du dit budskab og fremhæver dine produkter på en måde, som styrker dit brands udtryk, og som kunderne samtidig hurtigt spotter?

Vores Lambdaprinter eksponerer på ægte fotografisk film. Vi bruger den også til at printe duratrans, der er et medie, som muliggør, at man kan eksponere motivet som bagbelyst reklame. Skal vi skabe knivskarp og synlig eksponering for dig?

duratrans bedste maskiner

Dygtige fagfolk. Bedste maskiner

Store brands kommer til os, fordi de ved, at vores håndværk er i orden og at vores viden inden for området er bred. Vi har en fuld produktion fuld af specialister og en Lambdaprinter, som den eneste på markedet i Skandinavien. Gennem mere end 100 år har vi produceret visuel branding af højeste kaliber, og kvaliteten af vores arbejde skinner altid igennem.

Topbrands kræver topløsninger

Lancôme, L’Oréal, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Gucci, Calvin Klein. Det er bare nogle af de high-end brand, vi hjælper med det helt rette udtryk.

Butiksskilte backlit duratrans

Slip tøjlerne og bekymringerne. Når du indleverer en opgave til os, får du altid udleveret en løsning af højeste kvalitet. Vi producerer dagligt reklamer i duratrans for store brands, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Vi følger dine krav

Mulighederne er mange. En løsning kan integreres i forbindelse med for eksempel en pop-op-butik, som en del af en vinduesudstilling eller monteres på væggen. Klemmelåse gør det nemt at udskifte kampagner. Vores dygtige montører tilpasser din løsning til lokationens krav, muligheder og begrænsninger.

Duratrans JoMaloneLondon butik montering

Stopeffekt, der batter

Den måde, du kommunikerer med dine kunder på, siger faktisk en hel del om dit brand. Med duratrans får du høj detaljegrad, rig farvegengivelse og en høj gennemlysningsgrad, også i de mørke dele af billedet. Med andre ord er det ideelt til kampagner, hvor der stilles særlige krav til detaljegrad, gengivelse og æstetik.

Butiksskilte Duratrans Backlit Clarins udstilling
Dorte Yde Bertelsen

Skal vi tage hånd om dine reklamer?

Sammen finder vi den løsning, der går rent ind på dine kunders lystavle.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk