Få dine budskaber ud at leve med storformatprint

Udnyt store flader til at sætte spotlys på dine budskaber. Det kan du gøre med storformatprint.
You are here:

Tænk stort, og vis det med storformatprint

Nogle gange kan det godt betale sig at råbe højt. Det gælder også visuelt. Vil du virkelig kunne ses, kan vi hjælpe dig med storformatprint. Fra idé, design og grafisk opsætning til valg af format, størrelse, kvalitet og montering. Sammen kan vi sørge for, at du får lige netop dén løsning, som passer til dine behov og krav.

Gør som Carlsberg, og sæt dit brand i fokus

Det gælder om at være synlig dér, hvor kunderne er. Sammen med Carlsberg udviklede vi store budskaber med storformatprint til bagageudleveringen i Københavns Lufthavn. Ved at fylde alle flader kan rejsende ikke undgå at se produktet og muligvis blive fristet til en kold dansk øl.

Hos os får du one-stop-shopping. Vores mere end 200 specialister kan løse alt dét, som du har brug for. Lige fra udvikling af idéer og 3D-tegninger til opmåling, produktion og montering.

Alt er muligt

Vi printer storformat på et bredt udvalg af materialer, heriblandt facade- og stilladsbanner og folier til f.eks. dekoration af store rude- eller vægpartier. Ved helt store formater printer vi flere bannere, som til slut sammensættes til det endelige banner i de aftalte dimensioner. Dermed bliver resultatet ét stort banner. Vi er leveringsdygtige i løsninger med kort levetid til løsninger, som kan holde i årevis.
’’Opgaven på Strandingsmuseet lykkedes så godt, fordi vi opnåede et unikt samarbejde med dem, som tænkte tankerne, og dem, der skulle føre dem ud i livet. At samarbejde med Effection var ubetinget en fornøjelse.’’
peoplez-reklame_logo-01
Per Tornvig
CEO, Peoplez

Tag med på en grøn rejse

Har du krav til materialernes grønne profil? Bæredygtighed står også højt på dagsordenen hos os. Derfor har vi samlet et udvalg af mere miljøvenlige materialer i ét koncept – vi kalder det Green Choice. Vores rådgivere står klar til at guide dig mod det rigtige valg for dig og din virksomhed.

Stort format til små priser

Står du klar med trykklare filer, og har du blot brug for produktion af dit storformatprint? På vores webshop discountprint.dk kan du nemt og hurtigt bestille produktion af dine storformatprint. Vi kan hjælpe med alt fra storformat plakater eller stofbannere, mesbannere, presenningsbannere til f.eks. messer, stilladsreklamer til scenebagbeklædning eller ophæng i butik eller på husmuren.

Dorte Yde Bertelsen

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk