Kontorudsmykning

Akustikmaterialer, wayfinding og dekorationer kan være med til at styrke dit brands identitet – udover at pynte i dagligdagen.
You are here:

Når design og funktionalitet går hånd i hånd

I Effection kan vores designteam designe tilpassede udsmykningsløsninger tilpasset netop det miljø, som passer til din virksomheds brand og identitet, så design og funktionalitet sammen går op i en højere enhed.

Lad vægdekorationer forbedre akustikken

Med udgangspunkt i dit brands DNA og eventuelle brand- og designguidelines skabes dekoration og funktionelle løsninger, som – ud over at pynte i dagligdagen – skaber et behageligt arbejdsmiljø. Derved skabers du et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere samtidig med, at du styrker din samlede brand-identitet.

Du kan med andre ord lade vægdekorationerne være med til aktivt at forbedre akustikken ligesom du kan lade wayfindingen til en smagfuld del af den samlede udsmykning.  Uanset om du selv har nogle gode idéer eller du ønsker, at Effection skal være med helt fra de første spæde idéer fødes, så hjælper vores designere med at rådgive og skabe en skarp helhedsløsning.

Om designprocessen

I opstartsfasen af designprocessen er det vigtigt for os, at være helt opdateret på i hvilken retning i ønsker at bevæge jer rent udseende- og løsningsmæssigt – har I endnu ikke overvejet det, hjælper vi jer gerne på vej i dén del af processen også.

Derfor starter vi som udgangspunkt op med en forventningsafstemning og dialog om, hvilken stemning, udtryk, farver og materialer I som udgangspunkt ønsker at arbejde med. Herefter går vores designteam i kreativ tænkeboks og samler alle tråde og informationer i et såkaldt moodboard, hvor stil og tone ridses op, så vi sammen kan tage den videre dialog om, om alt bevæger sig i den ønskede retning.

Efter eventuelt ønskede tilretninger visualiseres tingene i enten 3D eller som billedmanipulation, som giver et mere konkret billede på, hvordan det endelige resultat vil tage sig ud, hvorefter der tages endelig stilling til tingene og en produktion kan igangsættes.

Med udgangspunkt i dit brands DNA og eventuelle brand- og designguidelines skabes dekoration og funktionelle løsninger, som – ud over at pynte i dagligdagen – skaber et behageligt arbejdsmiljø. Derved skabers du et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere samtidig med, at du styrker din samlede brand-identitet.

3 fordele ved kontorudsmykning

Lækkert arbejdsmiljø

Skab et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere og et indbydende sted at holde møder for dine kunder. Husk at dine omgivelser afspejler dit brand.

Dit brand 360 grader

Implementer dit brands design i jeres kontoromgivelser gennem akustikmaterialer, farver, billeder, folier, tekster og former. Du får en ekstra dimension i din visuelle identitet.

Praktisk udsmykning

Udsmykning kan også bruges praktisk, for eksempel som akustikmaterialer i form af billeder, vægdekorationer eller større designelementer. Mulighederne er mange.

Joern Ole Doessing

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Jørn Ole Døssing
Product Manager
+45 61 62 99 00
jod@effection.dk