Kontorudsmykning

Akustikmaterialer, wayfinding og dekorationer kan være med til at styrke dit brands identitet – udover at pynte i dagligdagen.
You are here:

Når design og funktionalitet går hånd i hånd

I Effection kan vores designteam designe tilpassede udsmykningsløsninger tilpasset netop det miljø, som passer til din virksomheds brand og identitet, så design og funktionalitet sammen går op i en højere enhed.

Lad vægdekorationer forbedre akustikken

Med udgangspunkt i dit brands DNA og eventuelle brand- og designguidelines skabes dekoration og funktionelle løsninger, som – ud over at pynte i dagligdagen – skaber et behageligt arbejdsmiljø. Derved skaber du et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere samtidig med, at du styrker din samlede brand-identitet.

Du kan med andre ord lade vægdekorationerne være med til aktivt at forbedre akustikken ligesom du kan lave wayfindingen til en smagfuld del af den samlede udsmykning.  Uanset om du selv har nogle gode idéer eller du ønsker, at Effection skal være med helt fra de første spæde idéer fødes, så hjælper vores designere med at rådgive og skabe en skarp helhedsløsning.

Om designprocessen

I opstartsfasen af designprocessen er det vigtigt for os, at være helt opdateret på i hvilken retning i ønsker at bevæge jer rent udseende- og løsningsmæssigt – har I endnu ikke overvejet det, hjælper vi jer gerne på vej i dén del af processen også.

Derfor starter vi som udgangspunkt op med en forventningsafstemning og dialog om, hvilken stemning, udtryk, farver og materialer I ønsker at arbejde med. Herefter går vores designteam i kreativ tænkeboks og samler alle tråde og informationer i et såkaldt moodboard, hvor stil og tone ridses op, så vi sammen kan tage den videre dialog om, om alt bevæger sig i den ønskede retning.

Efter eventuelt ønskede tilretninger visualiseres tingene i enten 3D eller som billedmanipulation, som giver et mere konkret billede på, hvordan det endelige resultat vil tage sig ud, hvorefter der tages endelig stilling til tingene og en produktion kan igangsættes.

Naturlig vejvisning, der gør indtryk

Din skiltning er en del af den samlede oplevelse, som dine kunder og besøgende har, når de besøger din virksomhed. Med den rigtige wayfinding gør du det ikke blot nemt for besøgende at finde dét, de søger. Dine skilte er også en del af det visuelle udtryk på kontoret, som gør indtryk på de besøgende. 

Træskilte er en praktisk og æstetisk løsning, uanset om du ønsker hængeskilte, vingeskilte eller trærammer med print.

3 fordele ved kontorudsmykning

Lækkert arbejdsmiljø

Skab et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere og et indbydende sted at holde møder for dine kunder. Husk at dine omgivelser afspejler dit brand.

Dit brand 360 grader

Implementer dit brands design i jeres kontoromgivelser gennem akustikmaterialer, farver, billeder, folier, tekster og former. Du får en ekstra dimension i din visuelle identitet.

Praktisk udsmykning

Udsmykning kan også bruges praktisk, for eksempel som akustikmaterialer i form af billeder, vægdekorationer eller større designelementer. Mulighederne er mange.

Med udgangspunkt i dit brands DNA og eventuelle brand- og designguidelines skabes dekoration og funktionelle løsninger, som – ud over at pynte i dagligdagen – skaber et behageligt arbejdsmiljø. Derved skaber du et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere samtidig med, at du styrker din samlede brand-identitet.

Vil du skabe overblik for gæster og medarbejdere med synlig rummarkering?

Indendørs skiltning er mere end bare visuel vejledning – det giver klarhed og orden. Med systemskilte kan du skabe struktur, overblik og identifikation på kontoret, så du både hjælper gæster og medarbejdere med at navigere problemfrit. Hos Effection kan vi hjælpe dig med at gøre din rumskiltning både enkel og effektiv, samtidig med at skiltene passer til dit brand og virksomhedens omgivelser.

Tina Harboe Andersen

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk