Miljøvenlige papkonstruktioner i Swedboard

Står bæredygtighed højt på dagsordenen hos jer?
Så konstruér jeres pop-up-butik, messestand eller podie i Swedboard.
You are here:

Kompromisløs visuel værdi

Mange brands kommer til os med et ønske om at udvikle effektfulde visuelle løsninger uden at gå på kompromis med deres grønne værdier. Det har vi løsningen på.

Vores dygtige specialister har mange års erfaring med at tegne og bygge flotte Swedboard-konstruktioner, der får kunderne til at stoppe op, samtidig med at vi overholder dine bæredygtighedsguidelines.

Med over 200 specialister i ét hus gør vi det nemt at være dig. Lægger du en opgave hos os, kan vi hjælpe dig med hele processen fra A-Å. Fra idéudvikling og tegning til konstruktionsberegning, produktion, projektledelse og montage.

Store parfume­kunder med grønne visioner

Hver dag konstruerer vi specialdesignede pop-up-butikker, podier, displays, shop-in-shop-løsninger og meget mere for nogle af verdens største parfumebrands. En af de kunder er L’Oréals subbrand Kiehl’s. For dem har vi blandt andet tegnet, produceret og konstrueret en flot pop-up-butik opbygget af genbrugte elementer i Swedboard. Der er tænkt bæredygtighed ind i hele projektet. Selv printet på diverse elementer er økoblæk.

Swedboards miljømæssige egenskaber

  • 100 % genbrugsmateriale
  • 100 % papirbaseret
  • FSC-certificeret
  • Dokumenteret lav CO2-udledning.

Nysgerrig på alle Swedboards fordele og funktioner?

Vi holder kvaliteten i top og budgettet i bund

Unikke brandløsninger på et mindre budget? Den klarer vi også. Vi gemmer og genanvender en stor del af vores elementer. På vores lager finder du reoler, podier og masser af andre gode sager, som du med fordel kan leje. Det er både godt for dine omkostninger og vores fælles CO2-aftryk.

Green Choice

Vi ved, at selv de små valg har stor betydning for dit grønne regnskab. Derfor har vi samlet en lang række mere miljøvenlige materialer, som du med fordel kan bruge. Dem har vi samlet i konceptet Green Choice.

Du finder blandt andet et udvalg af folier og laminater, akustikplader, PP-materialer, pladematerialer, stof og blæk. Vi uddanner løbende vores sælgere og projektledere til at rådgive dig, så vi sammen tager nogle ansvarlige valg.

Tør du tænke ud af boksen?

Swedboard kan dekoreres med folie og udskæres, så konstruktionerne kommer til at ligne møbler og inventar, der traditionelt set produceres i langt dyrere materialer. Der kan også skæres halvt ind i materialet, så kernen kommer til syne gennem front og/eller bagside, hvorved en iøjnefaldende effekt skabes. Vi kan også printe direkte på materialet. Mulighederne er mange, og vores dygtige designere står klar til at gøre dine tanker til virkelighed.

Marlene Thomsen

Bliv mere grøn i dag

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi konstruerer dine visuelle elementer i mere miljøvenlige materialer.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk