Skab stærke budskaber med facadebogstaver

Vil du have dit budskab eller brand ud og leve på din facade? Så er konturskårne facadebogstaver en oplagt løsning.
You are here:

Skilt med hvem du er

Ingen virksomhedsfacade bør være bar – eller det synes vi i hvert fald ikke. Hvis du vil gøre dig bemærket og være genkendelig, er et facadeskilt næsten uundværligt. Præsentér din virksomhed med konturskårne bogstaver, som skaber en effektfuld dybdevirkning på din facade.

De frie, udskårne bogstaver er ikke monteret på en plade, hvilket skaber et enkelt, men professionelt look. Forstærk bogstaverne med integreret LED-lys, eller omkreds hvert enkelt bogstav med iøjnefaldende lys. Mulighederne er mange, og med vores mange års erfaring er vi klar til at vejlede dig til den mest optimale løsning for netop din virksomhed.

FitnessX kan tydeligt spottes i gadebilledet

En af de kunder, vi leverer facadeskilte til, er fitnesscenterkæden FitnessX, som har fået produceret og monteret facadebogstaver på størstedelen af deres centre. Det store kendetegnende ’X’ skulle have en plads på facaden sammen med resten af navnet og på den måde tydeliggøre brandet for de forbipasserende.

Få mere inspiration i vores andre cases nedenfor.

Case-fitness-x-montage-facadeskitning

Sænk skuldrene. Du kan trygt overlade dine facadebogstaver til os. Vi er stolte af vores håndværk og har mange års erfaring med at få facadeskilte til at matche både brand og målgruppe – så du får den størst mulige effekt.

Dit materialevalg giver signalværdi

Som med al anden kommunikation, du sender ud i verden, skal dine facadebogstaver også matche dine værdier og dit brand. Her spiller materialevalget en enorm rolle. Vi kan skære dine bogstaver i alt fra aluminium og akryl til Alu Sandwich.

Har du et eksklusivt brand, kunne en løsning være udskårne bogstaver med varm bagbelysning, der udstråler kvalitet. Er din forretningsmodel i stedet bygget på “nemt og billigt”, er Alu Sandwich måske bedre, da det kan give et indtryk, der matcher dine kerneværdier. Vi hjælper dig med at finde det materiale og den form, som afspejler dit brands værdier på den bedst mulige måde. Det er noget af det, vi er bedst til.

3 fordele ved facadebogstaver

Lys op i mørket

Gør dig bemærket døgnet rundt med facadebogstaver med fremadrettet lys, baggrundslys eller indirekte spot.

Udtryk professionalisme

Konturskårne facadebogstaver kan være en oplagt måde at give din facade et professionelt look.

Stopeffekt

Et facadeskilt kan tiltrække nysgerrige øjne – især hvis størrelsen og designet er nøje udtænkt.

Lars Hansen

Skal vi også hjælpe dig?

Ræk ud til os. Så hjælper vi dig med at finde facadebogstaver, der på bedste vis indrammer dit budskab.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk