Maksimal synlighed og blikfang med bannere

Promovering under sportsarrangementer, messer, udstillinger og events? Det rette banner kan give dig jaw-dropping opmærksomhed på afstand – både inde og ude.

Vind kampen om opmærksomheden

I middelalderen blev banneret brugt af japanske samuraier, som tog det på ryggen for at skille sig ud fra andre soldater på slagmarken. I dag ser vi typisk banneret til store sportsarrangementer, messer og events. Selvom stederne er nye, er formålet det samme – at skille dig ud fra mængden, blive genkendt og vinde kampen om opmærksomheden.

Dit banner skal kunne ses på lang afstand, og så skal budskabet slå igennem. Vi leverer bannere til nogle af de største brands i Norden og kan helt sikkert hjælpe dig. Med dit design i vores hænder er du garanteret et stærkt resultat – uanset dine ambitioner.

En fleksibel løsning til næsten alt

Et banner kommer med en stor vifte af anvendelsesmuligheder. Vi kan levere bannere i alle størrelser og kvaliteter og med forskellige ophængningssystemer – fra hængende bannere og roll-ups til mesh-bannere beregnet til stilladser, der kan modstå udendørs udfordringer som eksempelvis stærk vind.

Vores bannereksperter kan uden tvivl hjælpe dig med at finde en bannerløsning, der matcher dine behov og ønsker i forhold til både krav, holdbarhed, udseende og monteringsmuligheder. Og det er uanset, om du har brug for ét enkelt eller 1.000 bannere.

Der er noget om snakken …

… og en grund til at flere store brands vælger at få deres budskaber ud at leve med os. Med vores erfarne hoveder og dine gode idéer, kan vi fremhæve dit budskab i et mix af tekst og illustration med knivskarpe farver og tryk.

Derfor skal du investere i et banner hos os

Genbrug dine genistreger

Træt af at investere i nyt markedsføringsmateriale om og om igen? Banneret kan nemt pakkes sammen og bruges til dit næste event. Det er godt for både miljøet og dit budget.

Slidstærke budskaber

Vi leverer bannere, der kan holde til lidt af hvert. Det danske vejr er lunefuldt og kræver et slidstærkt materiale – det får du altid hos os. Vi benytter materialer, der både er UV- og vejrbestandigt.

Tænk stort på et lille budget

Et banner kan laves i alverdens størrelser, så maksimér din branding med kvalitetsmaterialer, der ikke sprænger budgettet.

Global Fashion Summit Bannere

Maksimal synlighed på et minimalt budget

I travle situationer, hvor menneskemængden er stor, er det altafgørende at få dine budskaber ud i stort format. Her kommer banneret på banen igen. Den perfekte platform til større reklamearealer, hvor du kan tydeliggøre kampagner og events uden at smadre sparegrisen.

Udnyt det tomme lærred, der ofte findes i sportshaller, på stilladser og i messehaller. Med det rigtige banner i den rette størrelse sætter dit budskab sig fast i de forbipasserendes underbevidsthed.

Ole Højgaard

Skal vi sparke dine bannerdrømme i gang?

Bare slå på tråden. Så hjælper vi dig med at skabe et banner, der siger sparto og får dit brand eller budskab til at leve.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk