Lad dit budskab flagre i vinden med et beachflag

Skal du have dit budskab ud at leve til kampagner, messer eller events? Så er et beachflag en ideel løsning.

Bliv synlig

Overfyldte handelsmesser, sportshaller og shoppinggader. Med et stort menneskehav, som ofte følger med messer, sportsarrangementer og events, kan det være svært at få en fod til jorden og blive genkendt. Med flere meters højde, kan du med et beachflag rage op over andre former for reklame, så folk kan spotte dig langvejs fra. Når flaget samtidig blafrer i vinden, kan du næsten ikke undgå at se det.

Vi har stor erfaring med løsninger, hvor beachflagenes muligheder bliver udnyttet til fulde. Så uanset om du skal bruge et enkelt flag eller beachflag i hobetal, så står vi klar til at rådgive dig.

Beachflag presidents summit

Vejrbestandig markedsføring

Beachflag er en enorm fleksibel og holdbar løsning, som du både kan bruge inde og ude, på fast underlag på en fliser og beton eller på mere gyngende grund i sand eller græs. Stedet er derfor ikke en begrænsning.

Vi producerer altid vores beachflag i slidstærkt stof, der under normale forhold vil have en levetid på ca. 3-6 måneder. Selvom materialet er slidstærkt, er det samtidig tyndt og hurtigttørrende, hvis det danske vejr skulle drille med en byge (eller flere). Beachflag med tryk kan fint tåle vind og regn, dog ikke stormvejr, så her skal du tage dem ind. 

Vi tilpasser os dine behov. Du kan enten levere trykklare filer til vores erfarne tegnestue, eller du kan få vores kreative hoveder til at lave den grafiske opsætning for dig. Uanset, hvad du vælger, vil du altid have en dygtig specialist i ryggen.

3 fordele ved beachflag

Praktik i højsædet

Du kan stille beachflaget op så nemt som ingenting, transportere det fra sted til sted og pakke det sammen, når du ikke skal bruge det.

Lette at tilpasse

Beachflag er fleksible i design, så de kan tilpasses specifikke budskaber, logoer og udtryk. Det gør dem til et værdifuldt værktøj til at fremme dit budskab eller din brandidentitet.

Et billigt blikfang

Beachflag er effektive til at fange potentielle kunders opmærksomhed i travle områder. De koster ikke en bondegård og kan derfor være et godt alternativ til dyrere og mere permanente løsninger.

Når praktik og synlighed går hånd i hånd

En af de største fordele ved beachflaget er det praktiske aspekt. Du får ikke et nemmere og mere mobilt markedsføringsredskab. Vi leverer vores beachflag med en fod, der matcher ethvert underlag og et setup, du nemt kan sætte op og klappe sammen. Den lette vægt gør det samtidig nemt for dig at transportere fra sted til sted.

Marlene Thomsen

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk