Den rette skiltning til din virksomhed er en investering i gæsteoplevelsen

Er det let at finde jeres virksomhed? Er det nemt at finde parkering? Hvor skal man henvende sig? Dette er afgørende spørgsmål, som din virksomhed nemt kan besvare ved hjælp af synlig skiltning. 
You are here:

Guide dine gæster til en god gæsteoplevelse

Dine gæsters oplevelse af din virksomhed begynder ikke først, når de træder ind ad døren. Den starter, så snart de spotter dit imponerende facadeskilt eller den iøjnefaldende pylon, som hjælper dem med at finde vej til deres mål. Ved at byde dem velkommen med informativ skiltning, bidrager du til en positiv opfattelse af jeres brand og virksomhed.

Lad os hjælpe dig med at udvikle skilte til din virksomhed; facadeskilte, pyloner og wayfinding, der ikke blot afspejler din brandidentitet, men også sikrer, at dine gæster får en god gæsteoplevelse af din virksomhed.

Wayfinding, der forener praktik og æstetik

Fra oversigtskort, henvisningspile, skilte og piktogrammer til nummerering og navngivning af etager, kontorer og mødelokaler. Det er professionel wayfinding, som guider besøgende fra A-B. Men et skilt er ikke bare et skilt. Det er en del af dit visuelle udtryk. Træskilte er en praktisk og æstetisk løsning, uanset hvilke skilte, du har behov for.

Hent brochuren og læs mere om vores træskilte.

Wayfinding på betonsøjler på Nordøstamager Skole

Pop op på kundernes lystavle med synlig skiltning – bliv set, husket og valgt frem for dine konkurrenter.

Et lærerigt udtryk hos NØAS

I mange virksomheder er skiltningen mere end blot praktisk vejledning. Det er en del af det samlede udtryk og den oplevelse, som besøgende får af virksomheden.

Det gælder også i den moderne folkeskole, hvor skiltningen nu er en mulighed for at udvide læringsrummet. Nordøstamager Skole (NØAS) har taget denne tilgang til sig og skabt et læringsmiljø, hvor elever ikke kun lærer i bygningen, men også af bygningen. Denne forandring skal kunne mærkes af deres kunder – fra det øjeblik man træder under ad døren. Intet er derfor overladt til tilfældighederne, og de fysiske omgivelser understøtter brandfortællingen.

Skiltning, der afspejler dit brand og dine omgivelser

Ingen brands er ens, og derfor bør din skiltning heller ikke være en standard løsning eller en kopi af naboens. Den skal være en autentisk refleksion af din brandidentitet. Lad os komme med et oplæg på en skræddersyet skilteløsning, der ikke blot er i tråd med din brandguide, men også smelter sammen med de omgivelser, din virksomhed opererer i. Alt sammen for at sikre, at oplevelsen af din brandidentitet bliver kommunikeret på en effektiv måde. Nogle kommer til os, fordi de ønsker en praktisk skilteløsning, som skaber et effektivt flow gennem virksomheden. Andre, fordi de vil lede deres gæster i en bestemt retning, der indgyder dem et specielt indtryk af deres brand. Uanset formålet, vil vi gerne være din kreative sparringspartner, som hjælper dine gæster på rette vej.

3 fordele ved skiltning

Vær top-of-mind

Det kan være svært at flytte ind i målgruppens bevidsthed, når der er mange om buddet. Med den rette skiltning kan du blive top-of-mind.

Bliv synlig – fra nær og fjern

Vil du gøre det nemt for gæster at finde dig? Med det rette facadeskilt og tydelig wayfinding sikrer du, at din virksomhed er synlig, uanset om de er tæt på eller langt væk fra din bygning.

Sæt dit præg

Skiltning er en vigtig del af dit visuelle udtryk. Når du lader din skiltning afspejle din brandidentitet, sikrer du, at dit brand vil blive husket.

Skilte er ikke bare skilte, de understøtter adfærden og den måde brandet opfattes.

Skilt med hvem du er og bliv genkendt

Bygningen er der allerede, men uden skiltning forbliver den ofte anonym. Skilt med din brandidentitet, og fang besøgendes opmærksomhed. Med facadeskilte, domicilskilte, pyloner og den rette wayfinding skaber du ikke blot synlighed omkring din virksomheds tilstedeværelse, men du skiller dig ud fra mængden. Derfor er det værd at investere i en professionel modtagelse, som giver gæster og medarbejdere en god totaloplevelse. Din skiltning skal integreres i din virksomheds visuelle identitet og efterlade et varigt indtryk. Det kan vi hjælpe dig med. Med mange års erfaring inden for udendørs og indendørs skilte til virksomheder, leverer vi komplette løsninger fra rådgivning og design til endelig montering. 

Læs vores tips til, hvordan skiltning kan løfte din brandværdi.

Agro Food Parks Pylon, som er placeret ved begge indgange til parken, står klart og tydeligt frem, når forbipasserende kører forbi
Peter Svane Rasmussen

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk