Skilte til virksomheder

Skab maksimal synlighed omkring dit brand.
You are here:

Branding med genkendelse

Du har bygningen. Men uden skiltning med navn og logo forbliver bygningen ofte blot én i mængden. Skilt med hvem du er og træd frem. Med facadeskilte, domicilskilte og pyloner skaber du maksimal synlighed omkring firmaets tilstedeværelse. En professionel modtagelse.

Ofte er det virksomhedens logo og navn, der er i fokus på et domicilskilt, men der kan også indgå eksempelvis vejvisning og information om p-pladser.

Vi har mange års erfaring med skiltning til domiciler, fra rådgivning og design til endelig montering. Så kontakt os i dag, og lad os høre om jeres ønsker og behov.  

Pop op på kundernes lystavle med synlig skiltning – bliv set, husket og valgt frem for dine konkurrenter.

3 fordele ved skiltning

Vær top-of-mind

Der er hård kamp om din målgruppes opmærksomhed. Med en synlig skiltning er du altid top-of-mind.

Synlighed

Gør din butik eller domicil synligt med god skiltning. Det gør det let at finde din butik og dit brand lagrer sig i din målgruppes bevidsthed.

Bliv set – også i mørket

Bliv set – også om aftenen og natten. Med lys i skiltningen, sikrer du, at du også er i dine kunders bevidsthed når det er mørkt.

Wayfinding, der forener praktik og æstetik

Fra oversigtskort, henvisningspile, skilte og piktogrammer til nummerering og navngivning af etager, kontorer og mødelokaler. Det er professionel wayfinding, som guider besøgende fra A-B. Men et skilt er ikke bare et skilt. Det er en del af dit visuelle udtryk. Træskilte er en praktisk og æstetisk løsning, uanset hvilke skilte, du har behov for.

Hent brochuren og læs mere om vores træskilte.

Ole Højgaard

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk