Udnyt gulvets muligheder med effektiv gulvfolie

Inddrag gulvene til at skabe en større helhed med opsigtsvækkende gulvfolie, der kan bruges i både butik, på udstillinger og til at skabe et særligt univers.
You are here:

Effektfuld dekoration i gulvhøjde

Pas på, hvor du sætter fødderne, der kunne være noget interessant på gulvet!

Som mennesker orienterer vi os oftere efter gulvplan end loftet. Dette kan du drage nytte af med en stemningsskabende gulvdekoration eller effektive kampagner på gulvprint.

Kig ned – og oplev gulvets mange fordele

Det er ikke kun væggene, som dine kunder og besøgende bemærker, når de træder ind i rummet. Det gælder om at udnytte alle overflader – også gulvet – til at skabe den rette opmærksomhed. 

Gulvfolie har den fantastiske egenskab, at den både kan fungere som wayfinding, som en inddragende del af en udstilling eller til at indramme rummet og fremhæve dine produkter eller brand. Mulighederne er tæt på uendelige.

Helhedsoplevelse ud over det sædvanlige

Læg bare dine folieønsker i vores hænder. Vi har den professionelle viden, der skal til, så du får den rigtige løsning – uanset gulvtype, placering og formål med kampagnen.

Helhedsoplevelsen af din butik eller udstilling er alfa og omega, og med gulvfolie kan du skabe synergi mellem alle dine visuelle elementer. Med mere end 100 års erfaring og ekspertviden i netop folie går du ikke galt i byen med os.

Et slidstærkt budskab

I samarbejde med dig, vælger vores folieksperter den konkrete folietype, der matcher dine ønsker til holdbarhed og monteringssituation. Måske løsningen er en hvid kampagnefolie, der tilføres et gulvlaminat for ekstra slidstyrke i mat eller blank finish?

Eller måske din folie skal have mindre faldrisiko og ekstra slidstyrke i kanten? Så kan vi montere din folie med kantlukning. Uanset hvad dine foliedrømme er, er du garanteret foliematerialer af højeste kvalitet og med god slidstyrke. Altid.

Vores kunder vælger os, fordi de ved, at vi med mere end 100 års erfaring har specialister, der kender til folies kvaliteter, de bedste maskiner og dygtige montører. Så enkelt er det.

3 fordele ved gulvfolie

Pak det hele eller det halve ind

Skab ekstra opmærksomhed om din stand, dit produktdisplay, din udstilling, dit salgsområde eller noget helt femte.

Både inde og ude

Vi kan levere folie til gulvet i butikken eller til fortovet udenfor – eller begge dele.

Praktik og kreativitet

Brug din gulvdekoration til praktiske budskaber eller overraskende blikfang. Mulighederne er mange. Valget er dit.

Skab en samlet udtryksfuld oplevelse

På udstillingen ”BIG presents FORMGIVING” i Dansk Arkitektur Center brugte vi et mix af gulvfolier, vægprint og bannere, der i sammenspil skabte en imponerende og udtryksfuld visuel oplevelse.

En farverig udstilling, hvor gulvfolien spillede en stor rolle i at binde det visuelle udtryk sammen.

Når man står over for en kompleks og kompliceret øvelse, hvor ingenting er rutine, skal man kunne stole på sit hold og sine leverandører. Effection er både vores team og leverandør og er helt integrerede og medtænkende i vores konceptudvikling og produktion.
dac logo
Tanya Lindkvist
Programchef
Kenni Lahn

Skal vi hjælpe dig med at udnytte alle dine overflader?

Ræk ud til os, og lad os få en snak om dine muligheder for effektiv gulvfolie.

Kenni Lahn
Key Account Manager
+45 61 61 64 04
kla@effection.dk