Certificeringer

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle og revurdere vores certificeringer, så det giver mening for dig som kunde.  Vi tager vores standarder seriøst, fordi vi ved, det er en afgørende faktor for dig, som skal dokumentere tilbage til din organisation.

Har du behov for produktspecifikke certifikater, kan du altid tage fat i din kontaktperson hos Effection.

Du finder vores certificeringer herunder.

Angivelse af certifikater på en kasse med vores mere miljøvenlige materialer

4 certifikater med tyngde

ISO 14001

En international anerkendt standard, som er dit stempel for et kontinuerligt arbejde med at optimere miljøledelsessystemer. Vi vil nedsætte vores forurening, affaldsproduktion og utilsigtet udledning i miljøet.

ISO 9001

Høj kvalitet er vigtig for dig, og det er selvfølgelig noget vi går meget op i.  Derfor er denne ISO-certificering et bevis på, at vi tager hånd om og forbedre processer og produktkvalitet, så du får højeste kvalitet. Det er det vigtiste for os.

FSC®

Ordentlig produktion er forudsætningen for, at vi kan retfærdiggøre vores aftryk i verdenen. Derfor er vi FSC certificeret med certifikat nr. DNV-COC-001026 og licens nr. FSC C016433. Vores certificering sikrer, at skovbrugen bag er i orden, så der kan blive plantet nye træer.

3M Select Gold partner

Alle kan sige, de kan levere kvalitet. Vi kan bevise det. At vi er 3M Select Gold Partner, kommer selvfølgelig dig til gode i vores arbejde. Det betyder nemlig, at der altid er en øget garanti som både omfatter materialer og montage.

Vejledninger

Du skal naturligvis have det bedst mulige resultat uagtet, hvad du køber hos os. Derfor har vi udarbejdet forskellige guides og vejledninger, som skal gøre det nemmest for dig, at få et flot resultat. Du finder forskellige montagevejledninger og hjælp til grafisk opsætning i herunder.
Anders Kamronn

Fandt du det, du skulle bruge?

Vi hjælper dig gerne rigtig i land, og du kan altid tage fat  os, hvis du vil vide mere om vores certifikater, eller blot har brug for vejledning. Vi er klar til at hjælpe dig

Anders Kamronn
Team Leader Print
+45 86 76 27 59 
aka@effection.dk