Træk kunderne ind i butikken med effektive plakatprint

Vil du reklamere for din butik eller udsmykke dit kontor? Hos os kan du få skræddersyet dine plakater til dit behov.
You are here:

Et billede siger mere end tusind ord

Det kan godt være, at det er en kliché, men vi kommer ikke udenom, at det i mange henseender er sandt. En visuel præsentation af dit budskab kommer langt, når det gælder opmærksomhed fra de forbipasserende eller gæster i din butik. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi designer og producerer iøjnefaldende plakater til dit fulde kampagne-setup, men også til dig, der skal have indrettet et kontor, en restaurant eller noget helt tredje.

Uanset om dit plakatprint skal være en del af dit kampagnemateriale eller blot skal dekorere kontoret, har vi mere end 100 års erfaring med at skabe stærk visuel effekt.

plakat print vi griber dig

Vi griber dig, der hvor du er

Hvis din plakat skal have en effekt hos kunderne eller dekorere din virksomhed på den helt rigtige måde, kræver det indsigt i alt fra budskab til farve og materiale. Det er vi heldigvis eksperter i. Med hjælp fra vores erfarne designspecialister kan du få skabt plakater, der får butikskunderne til at stoppe op eller dit kontor eller din restaurant til at shine.

Har du derimod selv helt styr på designet, kan du også nøjes med at indlevere en færdig fil til os, som vi tilpasser til produktion. Her vil vores hold til filklargøring sørge for, at alle detaljer spiller, inden dine plakater bliver printet, skåret og efterbehandlet – og til sidst lander i dine butikker, eller hvor end dine plakater skal ud at leve.

Din plakat, dine mål

Selvom vi kan stå for alle dele af processen, er det stadig dig, der står ved roret. Det betyder, at du selvfølgelig kan få tilpasset din plakat til lige præcis dine ønsker og behov – både når det gælder størrelse og materiale.

Vi leverer naturligvis i alle standardformater som eksempelvis A1 og B2. Men leder du efter nogle helt særlige mål, kan vi også sagtens printe dine plakater i skræddersyede mål. Vi kan indstille vores mange printere og maskiner til at lave næsten alt. Det samme gælder typen af papir. Standardpapir eller kraftigt kvalitetsfotopapir? Valget er dit (men vi guider dig selvfølgelig gerne i den rigtige retning).

Plakatprint til Circle Ks pumpestationer
plakat print standardformat eller skraeddersyede maal
plakatprint posters vi tilpasser dine maal

Lad plakaten blive en del af dit kampagne-setup

Sammenhængende visuelle virkemidler er nøglen til en succesfuld butikskampagne. Dine plakater kan derfor med fordel udgøre en mindre del af et større kampagne-setup. Hvis du kombinerer plakater med folie, skilte, POS, visitkort eller andre stærke visuelle elementer, har du langt større chance for at lande i rampelyset hos kunderne.

3 fordele ved plakatprint

Til alle formål og formater

Plakater kan bruges til alt fra kampagner og events til udsmykningen af væggene på kontoret.

Kombinér med et større kampagne-setup

Brug plakaterne som en del af et stort setup, og skab et strømlinet udtryk i din butik.

Kom nemt og hurtigt ud med dit budskab

Plakatprint er en nem måde at skabe blikfang på, da det hurtigt kan udskiftes og kan passe ind i mange formater.

Hvad har Premier Is, Skousen, OK Plus og Lagkagehuset til fælles?

Jo, de er alle store, genkendelige brands, der med vores hjælp får designet og produceret strømlinede og effektive plakater som en del af deres stærke kampagne-setup.

Sænk bare skuldrene. Vi sørger for alle dele af dit plakatprint – uanset formålet. Vi klarer filklargøring, print, distribution og opsætning. Fra den indledende idé til du har dine plakater hængende som kampagner i butikkerne eller som udsmykning i din restaurant eller på dit kontor.

Marlene Thomsen

Skal vi hjælpe dig på vej?

Lad os tage en snak om, hvordan dine plakater skal se ud. Vi garanterer en løsning, der matcher dine unikke behov..

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk