Bliv synlig på afstand med pyloner

Skal dine kunder og gæster guides i den rigtige retning? Så få lavet en pylon hos os.
You are here:

Guide dine kunder i den rigtige retning med pyloner

Pyloner er lidt en sjov størrelse. De kan nemlig bruges til meget mere end blot til at informere kunderne om, at ’her bor jeg’. Du kan med fordel bruge dine pyloner til reklameformål, som infostandere, med dynamisk indhold såsom ledige parkeringspladser og temperatur, eller du kan bruge dem til at skabe blikfang.

Vi kan skræddersy den optimale løsning til din virksomhed. Vil du høre mere om pyloner, så lad os tage en dialog om, hvilke krav og behov du står overfor.

toms pylon

En overflod af muligheder

Hos os er der ingen begrænsninger. Vi kan producere pyloner i næsten alle former og farver. Vores tegnestue kan hjælpe med at tilpasse udseendet til din virksomheds designønsker og visuelle identitet. Skal du være synlig i de mørke timer, så tilføjer vi lys. Er der krav til placering, holdbarhed og myndighedsgodkendelse eller lignende, tager vi naturligvis hensyn til det.

Har du en konkret idé om, hvordan din pylon skal se ud, eller kunne du tænke dig hjælp med den kreative del? Uanset om du kommer med en færdig idé, et åbent koncept eller et blankt stykke papir, kan vi hjælpe dig.

I harmoni med dine omgivelser

Vi har styr på det hele, så du kan bekymre dig om det halve. I vores forretning har vi en hær af projektledere, som dagligt udvikler visuelle brandløsninger, herunder pyloner,  for nogle af Nordens største brands. I et samarbejde med os har du mulighed for at få én projektleder, som med et hold af specialister i ryggen sikrer, at din løsning kommer godt i mål.

Facadeskiltet, der matcher

Det er sjældent, at en pylon står alene. Ofte ønsker vores kunder at strømline deres visuelle kommunikation med facadeskilte, domicilindretning, wayfinding og lignende. Her kan vi være behjælpelige. I mere end 100 år har vi specialiseret os i at få brands til at leve og i at udvikle og producere visuelle løsninger, der går lige i hjertet på kunderne. Og vi vil også gerne hjælpe dig.

Lars Hansen

Lad os hjælpe dig

Kontakt Lars i dag. Så får vi udviklet og produceret den helt rigtige pylon til dig.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk