Lovpligtigt CVR-nummer på gulpladevarebiler

Skal det være nemt at blive juridisk køreklar? Så lad os dekorere din bil med CVR-nummer.
You are here:

Vi gør din varebil køreklar

Siden januar 2013 har det været lovpligtigt for alle varebiler, som alene bruges erhvervsmæssigt, at have tydeligt firmanavn eller logo samt CVR-nummer.


Vi hjælper dagligt kunder med at gøre deres varebiler køreklare, og vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med at producere tekst, logo og CVR-numre, så din firmabil er lovlig og klar til at rulle ud på vejene. Vi kan både sende folieteksten, så du selv kan montere den, men vi hjælper selvfølgelig også gerne med monteringen.

CVR nummer stickers sort hvid

Meget mere end standard

Standardløsninger i sort eller hvid? Dem kan du få mange steder – også her for den sags skyld. Men når nu du alligevel skal have folie på din bil, bør du overveje at skrue lidt på det kreative.

Hos os kan du kan få CVR-nummer og logo til biler i alle farver. Vi kan udskære elementerne i vores standardfolier eller printe dem i præcis din logofarve. Vi sørger naturligvis for at opfylde de juridiske krav om højde, placering og synlighed.

3 ting, du får hos os

Håndværk af højeste kvalitet

Folieindpakning er et håndværk – et håndværk, som vi vægter højt. Vores montører er certificerede og nogle af de bedste i branchen. Du kan derfor være sikker på kvaliteten, og vi garanterer dig et resultat, som du bliver 100 % tilfreds med.

Styr på det juridiske

Der er lovpligtige krav til, hvad du skal have monteret, hvor stort det må være, hvor det skal placeres, og hvor synligt det skal være. Vi laver CVR-numre til varevogne til rigtig mange kunder, og du kan være garanteret, at vi har helt styr på det juridiske.

Tilpasset dit brand

Standard eller skræddersyet løsning? Vi kan tilpasse dit CVR-nummer, så det matcher dit logo en-til-en. På den måde får du en rød tråd mellem dine biler og dit brand.

Et rullende visitkort

Vil du have høj reklameværdi for få penge? Vi kan hjælpe dig med at omdanne din firmabil til et rullende visitkort. Vores dygtige hold designer rigtig mange vogndekorationer, og vi kan hjælpe dig på hele rejsen fra kreativt udtryk til produktion og montage. Du kan både få foliedekoration eller en totalindpakning af dit køretøj.

Så skal din varebil udnyttes som rullende reklamesøjle, kan vi også hjælpe med det. Vi laver både bilreklamer, lastbilreklamer, vognparker og folie til bil.

CVR nummer folie et rullende visitkort
Louise Skov Christiansen

Skal vi sikre, at din varevogn lever op til loven?

Det klarer vi nemt. Tag kontakt til Louise, så sørger vi for, at du bliver godt kørende.

Louise Skov Christiansen
Key Account Manager /
Project Consultant
+45 61 67 01 61
lsc@effection.dk