Udvikl butiksindretning, der afvikler butiksdød

You are here:

Retail skaber kundeoplevelser

Det er nemt at handle online – det er fantastisk at handle i en indbydende og inspirerende fysisk butik. Vi er eksperter i at udvikle butiksindretning, der giver dine kunder en her-skal-jeg-tilbage-oplevelse, hvilket styrker dit brand og din toplinje. Uanset om du har en lille butik eller stor retailkæde.

Din butiksindretning kan udrette store ting

Nogle brands kommer til os, når de har brug for hjælp til at indrette en ny butik fra bunden. Andre ønsker at give deres ældre butikker nyt liv. Vi kan hjælpe med det hele, og du får det, som du vil have det. Helt enkelt. Alle vores løsninger er specialdesignede, så I kan skabe unikke kundeoplevelser med wow-effekt.

4 butikker, du har lyst til at besøge igen

Vil du have hjælp til at udvikle strammere butiksindretning, der får kundernes penge til at sidde løsere?

3 ting du får hos hos

One-stop-shop

Vi er mere end 200 specialister, som kan hjælpe lige fra ideudvikling til montering af din løsning.

The sky is the limit

Slip fantasien løs hos os. Hvis ideen (og budgettet) holder, bygger vi det.

Fra kreativitet til praktik

I vores to huse har vi samlet de dygtigste kreative og praktiske hoveder. Det betyder, at vi kan få dét, der ser godt ud på tegnebrættet, til at leve i din butik.

Eksperter i Retail

Hvorfor besøger kunderne den fysiske butik? Fordi den fysiske butik tilbyder et nærvær, du ikke finder online. Her træder du ind i et rum, hvor du kan blive inspireret og overrasket. Hvor du kan se, mærke og føle varerne. Det handler derfor ikke kun om at præsentere sine produkter, men om at skabe oplevelser – og det er vi i al ubeskedenhed dygtige til.

Efter den første nysgerrighed havde lagt sig, lavede vi en sammenligning med 2018. De nyrenoverede stationer gik klart forrest med en fremgang i omsætningen på henholdsvis 10 %, 36 % og 42 % – så virkelig et positivt samlet resultat, som vi er ret tilfredse med.
logo-effo
Hilmar Sam Lamhauge
Retail Manager, Effo

Sammen om den gode kundeoplevelse

Du kender dine kunder bedst. Det har vi respekt for. Når du samarbejder med os, får du en partner, der lytter og rådgiver, og som inddrager dig som kunde. Herefter lægger vi en plan for, hvilke af vores kompetencer der giver mening for dig. Vi kan være kreative sparringspartnere, strukturerede projektledere og detaljeorienterede montører – eller lige dét, du har brug for. I tæt samarbejde skaber vi den gode kundeoplevelse. Det, synes vi, giver mest mening.

Tina Harboe

Skal du bygge nyt eller shine din butik op?

Vi kan indfri dine drømme – uanset om du skal indrette en ny butik fra bunden eller puste nyt liv i den gamle.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk