Udvikl butiksindretning, der afvikler butiksdød

You are here:

Kundeoplevelser gennem effektiv butiksindretning

Det er nemt at handle online – det er fantastisk at handle i en indbydende og inspirerende fysisk butik. Vi er eksperter i at udvikle butiksindretning, der giver dine kunder en 'her-skal-jeg-tilbage'-oplevelse, hvilket styrker dit brand og din toplinje. Uanset om man har en lille butik eller stor retailkæde.

Din butiksindretning kan udrette store ting

Nogle brands kommer til os, når de har brug for hjælp til at indrette en ny butik fra bunden med vores ekspertise inden for butiksindretning. Andre ønsker at give deres ældre butikker et nyt liv. Vi kan hjælpe med det hele, og du får det, som du vil have det. Helt enkelt. Alle vores løsninger er specialdesignede, så I kan skabe unikke kundeoplevelser med wow-effekt gennem jeres butiksindretning.

4 butikker med standout butiksindretning

bang og olufsen butik med vinduesudstilling
Butikskampagne hos B&O øger besøg i butikken med hele 49 %

Hvordan sikrer du, som en butik i mængden, at forbipasserende stopper op og går ind i netop din butik? En gennemført vinduesudstilling er en god start – men det bliver endnu bedre, hvis du som Bang & Olufsen kan få publikum til at interagere med dit brand.

Vil du have hjælp til at udvikle en strammere butiksindretning, der får kundernes penge til at sidde løsere?

3 ting du får hos os for at forbedre din butiksindretning

One-stop-shop

Vi er mere end 200 specialister, som kan hjælpe lige fra idéudvikling til montering af din butiksindretning.

The sky is the limit

Slip fantasien løs hos os. Hvis ideen (og budgettet) holder, bygger vi den perfekte butiksindretning.

Fra kreativitet til praktik

I vores to huse har vi samlet de dygtigste kreative og praktiske hoveder. Det betyder, at vi kan få dét, der ser godt ud på tegnebrættet, til at leve i din butik.

Eksperter i Retail

Hvorfor besøger kunderne den fysiske butik? Fordi den fysiske butik med den rette butiksindretning tilbyder et nærvær, du ikke finder online. Her træder du ind i et rum, hvor du kan blive inspireret og overrasket. Hvor du kan se, mærke og føle varerne. Butiksindretning handler derfor ikke kun om at præsentere sine produkter, men om at skabe oplevelser – og det er vi i al ubeskedenhed dygtige til.

Vil du vide om andre relevante muligheder? Læs mere om vores Instore og Butik løsninger her.

Efter den første nysgerrighed havde lagt sig, lavede vi en sammenligning med 2018. De nyrenoverede stationer gik klart forrest med en fremgang i omsætningen på henholdsvis 10 %, 36 % og 42 % – så virkelig et positivt samlet resultat, som vi er ret tilfredse med.
logo-effo
Hilmar Sam Lamhauge
Retail Manager, Effo

Sammen om den gode kundeoplevelse

Du kender dine kunder bedst. Det har vi respekt for. Når du samarbejder med os, får du en partner, der lytter og rådgiver, og som inddrager dig som kunde. Herefter lægger vi en plan for, hvilke af vores kompetencer der giver mening for dig. Vi kan være kreative sparringspartnere, strukturerede projektledere og detaljeorienterede montører – eller lige dét, du har brug for. I tæt samarbejde skaber vi den gode kundeoplevelse. Det, synes vi, giver mest mening.

Tina Harboe Andersen

Skal du bygge nyt eller shine din butik op?

Vi kan indfri dine drømme – uanset om du skal indrette en ny butik fra bunden eller puste nyt liv i den gamle.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk