Boost din butiksindretning med en pop up-butik

Vil du skille dit brand ud fra mængden? Så er en pop up-butik det oplagte valg.
You are here:

Pop up-butik med stopeffekt

Dine kunder bliver bombarderet med budskaber. Så hvordan sikrer du, at de ser, husker og foretrækker dine produkter? For mange førende brands er svaret at udvikle pop up-butikker. Her kommer vi ind i billedet.

Vi har 25 års erfaring med at udvikle pop up-butikker og pop up-stande, der får mennesker til at stoppe op og forelske sig i det, der ikke stod på indkøbslisten. Skal vi også hjælpe dig?

pop up shop 360 graders ekspertise

360 graders ekspertise​ ved udvikling af din pop up-butik

Folk kommer til os, fordi de ved, at vi løser opgaven. Uanset hvor uoverskuelig den virker. Vi har en fuld produktion, så vores specialister kan løse alt dét, du har brug for. Lige fra udvikling af idéer og 3D-tegninger til produktion, montering og nedpakning af din pop up-butik.

Pop-up-standen havde et iøjnefaldende setup og tiltrak stor opmærksomhed fra besøgende i både Fields og WAVES. Resultatet blev en tidobling af omsætningen i Fields og en femdobling i WAVES sammenlignet med samme uge sidste år.
logo-saether
Maria Kalis Kaarsberg
Nordic Marketing Manager

Hvad har Giorgio Armani, Yves Saint Laurent og L’Oréal til fælles?

De er nogle af verdens førende brands. De får mennesker til at dufte lidt bedre. Og, ikke mindst; vi omsætter deres visuelle koncepter og drømme til virkelighed, med en pop up-butik.

Gå på opdagelse i vores cases, og se, hvordan vi udvikler effektfulde butiksinventar med pop up-butikker for ambitiøse brands.

Når du lægger opgaven på vores bord, kan du lægge bekymringen fra dig. I mere end 25 år har vi udviklet pop up-butikker – og vi kan også hjælpe dig med at øge både kendskab og salg

Det koster ikke en million at ligne en

Når du samarbejder med os, får du hjælp af kreative praktikere. Her er specialister, der elsker at tænke stort – og at omsætte idéerne til forførende pop up-butikker og shop-i-shop-løsninger. Du kan både komme med et konkret koncept eller en ukonkret tanke. Vi tager os af processen fra A-Å, så du kommer til at ligne en million, uden at bruge en.

pop up butik vi klarer processen

Vi følger brand-guidelines

Dine målgrupper skal kunne genkende dig på et splitsekund. Derfor følger vi naturligvis dine brand guidelines – og vi garanterer, at vi med en pop up-butik udtrykker dit brands værdier og visuelle DNA samt den konceptuelle idé.

Som du ved, er der forskel på, hvor du popper op. Så skal din pop up-stand bruges i Magasin, Salling, et kunstmuseum eller noget fjerde? Svaret betyder ikke det store, for vi tilpasser din løsning til stedets krav, muligheder og begrænsninger, så du opnår den største effekt.

Pop op på kundernes lystavle med en pop up-stand – og bliv set, husket og valgt frem for dine konkurrenter.

3 fordele ved pop up-butikker

Vær top-of-mind

Der er hård kamp om din målgruppes opmærksomhed. Med en pop up-butik kan du udvikle aktuelle budskaber, så du altid er top-of-mind.

Lancér med bravour

Hvordan skaber du opmærksomhed om dit nye produkt? En pop up-butik er et oplagt element i din lanceringsstrategi, da den enkelt og effektivt styrker din målgruppes kendskab til dit brand og nye produkter.

Grønne muligheder

En pop up-butik er bygget til en afgrænset periode. Vi kan derfor anvende lette – og ofte grønnere – materialer, hvilket reducerer produktionstid, klimaaftryk og omkostninger.

pop up shop digital skiltning

Fysiske butiksoplevelser bliver digitale

Dine kunder kan ikke undvære digitale devices. Kan din pop up-stand? I dag integrerer flere og flere brands skærme og audio i deres shop-i-shop-løsninger. Det giver helt nye muligheder for at skabe interaktive butiksoplevelser, hvilket vi har stor erfaring med.

Vi kan hjælpe fra den indledende idé og til den praktiske eksekvering. Eksempelvis kan du leje udvalgte skærmløsninger hos os, så du slipper for at binde en stor pose penge i en skærm til din pop up-butik, som du måske ikke skal bruge igen.

Grønne materialer i alle former og farver

Bæredygtighed fylder mere og mere for vores kunder. Det samme gælder for os. For at gøre det lettere at gøre det rigtige, samler vi vores mange skånsomme materialer i ét koncept. Det kalder vi Green Choice.

Lige nu tilbyder vi omkring 15 miljøvenlige alternativer. Tallet stiger, og hvis du ønsker materialer, som ikke er med i Green Choice endnu, skaffer vi dem selvfølgelig. Det er sund fornuft. Din brandløsning skal nemlig ikke kun leve op din æstetiske sans, men også til din virksomheds bæredygtige strategi.

Vidste du, at vi har et lager af brugte borde, podier, reoler og andre materialer? Det er oplagt at anvende dem til din pop up-stand, hvis du har store drømme, men et lille budget.

Genbrug i hele Skandinavien

Du kan finde vores visuelle løsninger – fx pop up-butikker, shop-in-shops, butiksskilte og generelt butiksinventar – i hele Skandinavien. Måske har du også ansvar for flere markeder? Så er det oplagt at genbruge dine materialer for at reducere omkostninger og Co2-aftryk.

Tina Harboe Andersen

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvilken pop up-stand du drømmer om at vise dine kunder. Så finder vi en fantastisk løsning.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk