Grafisk Design

Her kommer designdrømme til live

Djævelen ligger i detaljen. Med vores grafikere på holdet er du garanteret et fejlfrit resultat, der lever op til dit brands guidelines.
Grafisk Design

Her kommer designdrømme til live

Djævelen ligger i detaljen. Med vores grafikere på holdet er du garanteret et fejlfrit resultat, der lever op til dit brands guidelines.

grafisk design visuelle udtryk der gør indtryk

Visuelle udtryk, der gør indtryk

Farver, placeringer, fonter og størrelser. Alt sammen mindre detaljer, der betyder meget for det samlede udtryk. Det ved vi alt om. Vi har nemlig brugt mere end 100 år på at skabe effektfulde visuelle løsninger for store brands rundt omkring i verden. Derfor har vi også et hold af dygtige og kreative grafikere, som kan hjælpe dig med at visualisere og tegne på alle løsninger, fra mindre tryksager til store koncepter. Ud fra dine brandguidelines leverer vi løsninger, hvor detaljerne sidder lige i skabet, så dit brand huskes af kunderne.

Design, der skiller sig ud

Fra pop-up butikker og facader til POS- og kampagnemateriale. Vores tegnestue hjælper hver dag nogle af Nordens største brands med at skabe løsninger, der er æstetiske, sjove, anderledes og mindeværdige. Du kan se et udpluk af dem lige her.

… Vi ønskede at gøre noget ekstra for at signalere vores dna. Af Effection fik vi kyndig sparring på muligheder, grafisk forslag mv. – og valgte at takke ja. Levering og montage gik supergodt, og vi er vilde med resultatet.
logo-nps-today
Peter Tranberg Møller
Chief Commercial Officer
grafisk design kvalitetssikring

Kvalitetssikring og filklargøring

Har du allerede lavet det kreative arbejde, og står du klar med noget flot grafisk indhold, der blot skal trykkes? Så lad os klargøre filerne for dig. Vores specialister gennemgår grafik, layout og typografi, og de sikrer, at alle elementer er placeret korrekt og at den generelle opsætning på siden er i orden, så de er klar til print eller publicering. På den måde får du trykklare filer uden så meget frem og tilbage-løb.

Du tænker, vi tegner

Vores kreative hold kan blandt andet hjælpe dig med:

  • konceptudvikling
  • designudvikling
  • Art Direction
  • grafisk oplæg i 2D og 3D
  • filhåndtering, måltegning og rentegning.
grafisk konceptudvikling

Fordi blå ikke bare er blå

80 % af alle sanseindtryk opfattes visuelt, og derfor påvirkes vi alle sammen konstant. Det stiller høje krav til din visuelle fremtoning. Hvor skal dit budskab ses, og hvordan skal det forstås og ikke mindst føles? Alt dette rådgiver vi dig i, så du får den størst mulige værdi ud af din visuelle kommunikation. Vi tager altid udgangspunkt i dine ideer, drømme og brandguides, og vi skaber sammen de rette visuelle virkemidler. For det er summen af mange indtryk, der afgør, hvordan du fremstår.

Nogle kommer til os med et blankt stykke papir, andre med hovedet fuld af gode ideer og (næsten) færdige koncepter. Alle går herfra med effektfulde visuelle løsninger, der puster liv i dit brand.

One-stop-shopping

Vores kunder køber sig ind på det tætte samarbejde mellem design og produktion. Vores hus er fyldt med specialister, der kan varetage alle aspekter af processen fra koncept og tegning til rådgivning i materialer, tryk og montage eller levering. Det betyder, at hele din opgave kan lægges ind ét sted med én kontaktperson. Nemt og enkelt. Vi værdsætter tæt samarbejde med vores kunder, og vi er altid i tæt dialog og sparring. Opgaven er først løst, når du er tilfreds.

Fra de kreative oplæg til eksekvering og montering og færdiggørelse. Det er megafedt at se vores ishuse står snorlige. Det er farver, det er glæde. Det indbyder til at gå hen og købe en is. Når vi skal fortsætte arbejdet, så er det Effection vi tager med.
logo-premier-is
Thomas Duholm Marcher
Marketing- and Innovation Manager

Skal vi også hjælpe dig?

I dag hjælper vi en lang række af landets førende brands. Vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Rikke Lindhardt Schou
Head of Creative
+45 20 19 45 29
rls@effection.dk