Konceptudvikling

Løft dit brand til nye højder

Dine gode resultater står på skuldrene af kreative og velovervejede idéer. Dem udvikler vores erfarne tegnestue hver dag. Måske skal vi også hjælpe dig?

Konceptudvikling

Løft dit brand til nye højder

Dine gode resultater står på skuldrene af kreative og velovervejede idéer. Dem udvikler vores erfarne tegnestue hver dag. Måske skal vi også hjælpe dig?

Fra spirende idé til blomstrende koncept

Dit visuelle udtryk er mere end bare tilfældige ord og billeder. Farver, materialer, billeder og grafik skal spille sammen på den helt rigtige måde. Det er nemlig med et samlet design- og brandkoncept, at du brænder dig fast på nethinden og bliver husket. Og netop her er vi eksperter. De krøllede hjerner på vores tegnestue udvikler kreative og effektfulde koncepter hver eneste dag. Fra hele butiks- og designkoncepter til mindre skilteopgaver. Og alt derimellem. Vi sikrer, at dit brand skiller sig ud fra mængden, ses og huskes.

konceptudvikling premier is

Nyt. Anderledes. Iøjnefaldende

Hver dag hjælper vores kreative hold nogle af Nordens største brands med at skabe løsninger og rum, der er nye, anderledes og iøjnefaldende. Dyk ned i nogle af de opgaver, vi tidligere har løst for andre, og lad dig inspirere.

Effection er uden tvivl en væsentlig årsag til, at vi har løftet butiksoplevelsen for vores kunder. Vi er meget tilfredse med vores mangeårige samarbejde.
Kari Jørgensen
Marketingchef, Imerco
konceptudvikling løft dit brand

Nyskabende konceptudvikling eller kreativ videreførelse

Uanset om du har filer, der allerede er klar til produktion, eller skal have udtænkt og udrullet et nyt butikskoncept, kan vi løfte din opgave, dit brand og dine kunders købsoplevelse. Vi er eksperter i at styrke og strømline din brandidentitet fra A-Å uanset opgavens størrelse og form. Vi lytter, sparrer og rådgiver, så vi sammen finder netop dén løsning, der passer til dig.

Vores kreative palet

Vores krøllede hjerner kan blandt andet hjælpe dig med;

  • Konceptudvikling
  • Designudvikling
  • Art Direction
  • Grafisk oplæg i 2D og 3D
  • Filhåndtering og rentegning
  • Indretning og wayfinding.

Med mere end 100 års erfaring og ekspertise inden for konceptudvikling, produktion og implementering, kan vi udvikle stærke brandoplevelser, som fungerer i praksis.

Fra tegnebræt til virkelighed

Din løsning skal selvfølgelig også fungere uden for tegnebrættet. I vores to huse finder du derfor en skarp kombination af visuelle eksperter og dygtige praktikere – vi har nemlig både hovedet og hænderne skruet rigtigt på. Vi både tegner og beregner, så du kan være sikker på, at dine elementer fungerer i virkeligheden. Med både udvikling og produktion under samme tag sikrer vi, at hele processen fra koncept, opmåling og materialevalg til produktion og montage er snorlige. Det efterlader dig med den bedste løsning. Kæmpeblæksprutte til legeplads, helikoptere, der hænger ned fra loftet, eller unikke konstruktioner? Vi er vilde med ud-af-boksen-idéer og de kunder, der tør at drømme stort. Hvis du kan tænke det, kan vi konceptudvikle det.

Vi omsætter vores kunders drømme til virkelighed.

Drømmetydere

Hos os får du eksperter i visuel kommunikation med adfærdspsykologiske indsigter, der sørger for, at dit koncept bliver set og forstået. Vi er en aktiv medspiller på dit hold, men agerer også gerne modspiller, når der er behov for det. For at omsætte dine drømme til virkelighed får du adgang til vores stærke hold af kreative tegnere og tænkere, materialespecialister og erfarne projektledere. Det er i tæt dialog med dig, at vi sammen skaber de helt rigtige visuelle løsninger og koncepter, der får dit brand til leve.

Vi har gennem tiden skabt et utal af smukke og salgsfremmende kampagnestande – altid leveret med en stor mængde kreativitet, sparring, en høj kvalitet og ikke mindst god service.
logo-lancome-1
Julija Malickina,
Retail Brand Manager

Skal vi også hjælpe dig?

I dag hjælper vi en lang række af landets førende brands. Vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Rikke Lindhardt Schou
Head of Creative
+45 20 19 45 29
rls@effection.dk