Professionelt tryk af hæfter og foldere i alle formater

Skal dine tryksager være af højeste kvalitet? Så lad os trykke for dig.
You are here:

Effektfuld formidling af dit budskab

Leder du efter en slagkraftig, men enkel måde at komme ud med dit budskab på? Promovering af produkter, tilbud eller begivenhed, formidling af viden eller noget helt tredje? Med hæfter og foldere kan du formidle præcis dét budskab, du ønsker.

Vi hjælper dagligt store og små virksomheder med netop den typer opgaver og levere alt fra hæfter og foldere til brochurer og omslag. Vi har et hus fyldt af produktspecialister, der kan rådgive dig til den rigtige løsning, samt produktionsspecialister, der kan deres håndværk.

Hver en detalje tæller​

Du kan roligt sænke skuldrene. Vi har styr på selv de mindste detaljer – fra papirtykkelse og overfladeudtryk til at formidle budskabet på den helt rigtige måde. Hver detalje har betydning for, hvordan dit budskab kommer til udtryk. Vi sørger for den sidste finish, med eksempelvis kachering, laminering, lim- eller spiralindbinding.

Med mere end 140 års erfaring garanterer vi for kvaliteten af dine tryksager.

Vi gør det nemt at være dig

Hvis du har en printklar fil, kan du nemt og hurtigt lægge en bestilling på vores webshop. Her skal du blot uploade filen, vælge antal, størrelse og format. Så har du dine hæfter eller foldere i hænderne til aftalt tid.

Hvad har Danbolig og Lagkagehuset til fælles?

De får begge trykt hos os – og det samme gør Shoe-d-vision, Jeudan og et utal af andre dygtige virksomheder. Uanset formål og branche kan vi hjælpe dig. Gå på opdagelse I vores cases og find inspiration til dine næste tryksager.

tryk af haefter danbolig

Hvad end du har brug for en enkelt tryksag eller flere forskellige, som eksempeltvist en del af en større kampagneudrulning, så står vi klar til at hjælpe.

Tryksager med miljøet for øje

Bæredygtighed fylder mere og mere for vores kunder. Når du bestiller tryksager, har du en oplagt mulighed, for at vælge grønnere alternativer. For at gøre det nemt for dig som kunde, har vi samlet alle vores mere miljøvenlige alternativer i ét koncept kaldet Green Choice. Det gør det let for dig at tage et ansvarligt valg – også når det gælder dine foldere og hæfter.

Vores papir kommer fra FSC-certificerede skove. For dig betyder det, at papiret, kommer fra en skov, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

3 fordele ved hæfter og foldere

Få dit budskab ud på en lettilgængelig måde

Tryk af hæfter eller foldere giver dig en enkel og hurtig platform til dine budskaber.

Bestem selv mængden og formatet

Vi leverer hæfter og foldere i alle formater tænkeligt og af højeste kvalitet. Du kan tilpasse antallet af tryk efter dine behov.

Brug dem i alle tænkelige situationer

Produktinformation, idrætsforeningsblad eller undervisningsmateriale. Mulighederne er mange.

Specielle ønsker? Så klarer vi også det

Vores ekspertise strækker sig langt. Det betyder, at mulighederne er tæt på uendelige. Vi kan hjælpe med alt fra tryksager i neon, lak, udstansninger eller helt almindelige tryksager. Vi har samtidig et bredt udvalg af specialmedier som er velegnet til skæve og anderledes tryksager. Har du nogle særlige ønsker, finder vi sammen en løsning.

Marlene Thomsen

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en snak om dine ønsker til dit hæfte, folder eller brochure. Sammen finder vi den løsning, der bedst matcher dit behov.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk