Gør det nemt for gæster og kunder med gennemførte infoskilte

Vil du skabe merværdi for dine gæster og besøgende? Så er infoskilte vejen frem.
You are here:

De rette budskaber i de rette rammer

Et godt og veludført informationsskilt skaber værdi på flere planer for dine gæster og kunder: Du kan både berige dem med information eller lede dem på rette vej.I Effection har vi mange års erfaring med at levere informationsskilte til et bredt spænd af virksomheder og formål. Den rette løsning udarbejdes i tæt dialog med dig og tager udgangspunkt i netop din målgruppe og den ønskede effekt og oplevelse.

Rådgivning i topklasse

Store brands kommer til os, fordi de ved, at hos os bliver opgaven løst uanset størrelse. Vi har samlet de dygtigste produktspecialister, designere, producenter og montører, som kan hjælpe dig med at løse alt dét, du har brug for. Vi både tegner, beregner og rådgiver, så du lander på det eller de helt rigtige infoskilte.

I Zoologisk Have er vi meget tilfredse med samarbejdet med Effection. De hjælper os med alt fra digital og analog kommunikation, markedsføring og facadebannere til formidlingsskilte og wayfinding. Der tænkes altid i gæstefokuserede løsninger leveret af et stærkt og kompetent team.
logo-kbh-zoo
Henriette Povlsen
Marketingchef

1, 2, 3 eller 100?

Hvad end der er tale om 50 forskellige infoskilte i zoologisk have, ét stort informationsskilt til et domicil eller ensartede skilte til 20 togstationer, så kan vi løse opgaven. Vi sikrer, at relevant information bliver præsenteret elegant og samtidig er let at afkode for dit publikum, hvilket i sidste ende giver dig positiv branding. Vi leverer både skilte til inde og ude og i forskellige størrelser.

Udnyt store infoskilte til at ramme din målgruppe med relevant og målrettet information og budskaber.

Skal det være digitalt?

Hvis du vil skille dig ud fra mængden og samtidig have mulighed for løbende at opdatere dit indhold, så det rammer rigtigt hos din målgruppe, så er digitale infoskærme måske løsningen for dig.

Vi har en hel afdeling af specialister i digitale skærmløsninger, som kan hjælpe dig med at holde dig opdateret og relevant, skabe dynamisk indhold og blive set af kunder og gæster.

Peter Svane Rasmussen

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag, så finder vi den rette løsning for dig og dit brand.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk