Skru op for charmen allerede inden kunden er i butikken

Vinduerne i din butik er dér, hvor du møder dine kunder allerede inden, at de er kommet ind af døren. Det er her de får det første indtryk af butikken – og førstehåndsindtrykket er vigtigt.
You are here:

Skab et unikt udtryk i udstillingen

Udnyt dine butiksvinduer til fulde til at skabe blikfang og opmærksomhed om din butik og til understrege din visuelle identitet. Folie- og rudedekorationer kan skabe dybde til en vinduesudstilling og understrege den følelse og stemning, der kommer til udtryk i udstillingen, så der opnås en helhed.

Dekorationerne kan også udføres i letaftagelige folier, som nemt kan demonteres efter f.eks. en veloverstået kampagne eller i forbindelse med højtider.

Specialtilpassede folieløsninger

Om dekorationen skal fylde hele ruden eller blot dele heraf for at underbygge en eventuelt bagvedstående vinduesdekoration, er helt op til dig. Uanset hvilken løsning du søger, hjælper vi dig med at finde den optimale løsning – og vi hjælper gerne allerede i den designmæssige indledningsfase.

Folie til dekorationer vinduer kan printes med alle ønskelige motiver eller farver. Folien monteres direkte på glasflader og ruder. Printet kan produceres til montering såvel udvendig som indvendig alt efter krav til formål, holdbarhed etc.

Peter Krejlund

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk