Træk kunderne ind i butikken med opsigtsvækkende vinduesfolie

Fede budskaber, skarp branding eller kampagner, der sælger. Vinduesfolie er meget mere end klistermærker til vinduerne. Udnyt dit udstillingsvindue til verden med synligt vinduesfolie.
You are here:

Udnyt dine butiksvinduers enorme potentiale

Hvorfor ikke drage nytte af butikkens store vinduespartier eller glasdøre til at showcase dine produkter og brand med den rette vinduesfolie?

Den rette vinduesfolie kan få kunderne til at stoppe op, blive nysgerrige på dine produkter og invitere dem ind i butikken. Om det er med sjove budskaber eller ved at fremhæve en kampagne med vild grafik. Slip bare tøjlerne og fantasien løs. Det er vores fornemmeste opgave at få dine idéer til at blive til virkelighed.

Håndværk af højeste kaliber

De store brands kommer til os, fordi de ved, at vores håndværk er i orden. I mere end 100 år har vi produceret vinduesfolie og andre visuelle elementer af højeste kvalitet. Dét kobler vi med vores kreativitet, som du kan få gavn af allerede i den designmæssige indledningsfase. Sammen skaber vi en folieløsning, der får de forbipasserende til at kigge en ekstra gang.

Folie til dekorationer vinduer kan printes med alle ønskelige motiver eller farver. Folien monteres direkte på glasflader og ruder. Printet kan produceres til montering såvel udvendig som indvendig alt efter krav til formål, holdbarhed etc.

Fleksibel folie til alle formål

Folie er lig med fleksibilitet – både når det gælder størrelse, holdbarhed og udtryk. Om dekorationen skal fylde hele ruden eller blot noget af den for at supplere en vinduesdekoration, er helt op til dig.

Vi ved, at kampagner både kan være korte og langevarige. Vi har vinduesfolie til begge formål. Fælles for begge typer? Kvaliteten er spot on. Sørg blot for at vælge en vinduesfolie, der er let at fjerne ved kortere kampagner, så dekorationerne nemt kan afmonteres efter en veloverstået kampagne. Vi rådgiver dig gerne om, hvilket foliemateriale der bedst matcher dine behov – uanset om det gælder midlertidige kampagner eller fuldfladefolie. Folie er vores ekspertise, så du kan roligt overlade overvejelserne om design og materiale til os.

vinduesfolie

Kvalitetsfolie. Altid.

Vi gør det nemt for dig. Hos os får du altid vinduesfolie med en god hæfteevne både ude og inde, høj trykkvalitet og nem montering og afmontering – som vi selvfølgelig kan klare for dig. Derfor vil resultatet altid stå knivskarpt og uden irriterende luftbobler.

Understøt din visuelle identitet

Det handler om at blive genkendt. Vinduesfolie og rudedekorationer kan fremhæve og understøtte din virksomheds visuelle DNA. Netop det har vi hjulpet et væld af brands med. Et eksempel er Bolia, der med monteringen af fuldfladefolie på butikkens vinduer skaber blikfang og afskærmning – alt sammen i tråd med deres eksisterende identitet.

På den måde opnår de blikfang allerede ude på gaden, samtidig med at kunderne kan genkende Bolias udtryk og DNA i foliedekorationernes design.

Vinduesfolie i et grønnere alternativ?

Intet problem. Flere og flere af vores kunder ønsker miljøvenlige løsninger. Derfor har du mulighed for at vælge vores Premium Wrap-folie 3M LX480, som er en del af vores Green Choice-koncept. Foruden at være en folie, der er som skabt til vinduesdekorationer, er det også et fantastisk grønnere alternativ. Folien er nemlig 100 % PVC-fri og produceret i et genanvendeligt materiale med et lavt energiforbrug.

Den klimavenlige folie går dog ikke på kompromis med kvaliteten. Med hjælp fra mikroskopiske luftkanaler fjernes bobler og luft, så monteringen bliver fuldstændig fejlfri.

Peter Krejlund

Skal vi puste mere liv i dine vinduer?

Kontakt os i dag, så gør vi det, vi er bedst til – nemlig at finde den folieløsning, der bedst matcher din butik og behov.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk