Gør dit brand synligt på vejene med folielogo på dine biler

Ønsker du at synliggøre dit firmalogo, din web-adresse eller andre relevante oplysninger på vejene? Så er folielogoer og -tekster på dine firmabiler den ideelle løsning.
You are here:

Folielogo er dit visitkort på hjul

Forestil dig, at hver kilometer din bil kører, fungerer som en chance for at introducere din virksomhed og dine kontaktoplysninger for nye mennesker. Med folielogoer på din bil kan du udnytte selv de korte ture til at udbrede kendskabet til din virksomhed.

Samtidig skyder folielogoer og -tekster din virksomhed ind på kundernes lystavle, så du er i deres bevidsthed, når de er i markedet for det, du tilbyder. Din web-adresse, telefonnummer og logo vil være synlige på din bil, hvilket øger din tilgængelighed og giver dig mulighed for at udvide din kundebase.

Vores kreative team kan hjælpe dig med at skabe en designløsning, der gør dit logo og dine oplysninger iøjnefaldende og genkendelige.

Folie paa taxa vognpark 4x35

Fra 1-500 biler med folielogo

Uanset om du har en enkelt firmabil eller en hel vognpark med 100, 200 eller 500 biler, er vi klar til at hjælpe dig. 

Giv din vognpark eller firmabil en bemærkelsesværdig makeover med folielogo og -tekst, og lad os sammen skabe den løsning, der passer til din virksomhed.

Dit folielogo og dine kontaktoplysninger skal være synlige og præsentable, uanset hvilken bilmodel, du kører i. Vi er kendt for høj kvalitet, så lad os producere og montere den løsning, som matcher netop dit behov.

3 fordele ved folielogo til biler

Genkendelighed og tilgængelighed

Med et folielogo på din firmabil kan du sikre, at dit brand og dine vigtige oplysninger skiller sig ud på vejene, samtidig med at øge din tilgængelighed.

365 dages rullende reklamesøjle

Uanset om du har én firmabil eller en hel vognpark, er dine biler synlige 365 dage om året – både når de kører og når de holder stille.

Fleksibilitet og kreativitet

Uanset om du ønsker et enkelt udtryk med blot et logo eller et mere komplekst og udskåret design, der strækker sig over flere dele af bilen, kan vores kreative team hjælpe dig med at realisere dine idéer.

Folielogoer er billig markedsføring

Folielogoer og -informationer på biler er en økonomisk og yderst effektiv metode til at opnå synlighed og genkendelighed. En dagbladsannonce eller en digital marketing kampagne har begrænset levetid. Ved at udnytte jeres biler som rullede reklamesøjler, får I markedsføring 24/7 til en lav kontaktpris. 

Vi tilbyder bildekorationer i standardfolier eller specialtilpassede print, der matcher 100 % med dine ønskede farver, baseret på dine logofarver og designmæssige retningslinjer. Kun fantasien sætter grænser.

Janne Fredslund

Skal dit logo ud at køre på vejene?

Lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan gøre dit brand synligt i gadebilledet.

Janne Fredslund
Nordic Customer Relations Manager
+45 20 19 45 49
jf@effection.dk