Lysskilt

Med et lysskilt sikrer du, at din virksomhed eller butik bliver set på lang afstand – på alle tider af døgnet
You are here:

Bliv set i mørket

Med et LED-lysskilt sikrer du synlighed, som kan ses på lang afstand. Og din virksomhed og dit brand er dermed synligt på alle tider af døgnet – og udenfor almindelig åbningstid. Derfor er det i sagens natur heller ikke ligegyldigt, hvor dit LED-lysskilt er placeret. Eller hvordan det ser ud.

Vi hjælper dig til at vælge den rette løsning

Når du skal vælge det rette facadeskilt, er der flere ting, du skal forholde dig til som f.eks. kommunegodkendelser, størrelse, materialer og selvfølgelig valg af selve lystypen.

Ønsker du at vide mere om de overvejelser, som du bør gøre dig, kan du downloade vores guide til en gennemført facadeskiltning.

Hvis ikke du ønsker at stå med den praktiske del selv, har vi ekspertisen til at træde ind i processen, der hvor du ønsker det. Vi hjælper mange af vores kunder med f.eks. besigtigelse af facaden og kommunegodkendelser, så vi helt sikre på, at løsningen som produceres, fungerer i praksis. Vi kan også give vores rådgivning ift. det æstetiske udtryk eller andre detaljer, som vi erfaringsmæssigt ved ofte at være gode at gøre sig overvejelser om ifm. skiltningen.

En flot løsning – og med tanke på miljøet!

Alle vores lysskilte leveres med energibesparende LED-lyskilder, som giver dig en bæredygtig løsning med lavt strømforbrug og lang levetid. Til sammenligning bruger en LED-lyskilde kun 10% strøm ift. en almindelig glødepære. Det mest almindelige lysskilt, som lyser gennem fronten, kaldes »fremadrettet lys«. Siderne på tekst/logo kan lakeres i ønsket RAL-farve og kan opsættes som enkeltelementer direkte på facaden. Ønsker du en mere samlet løsning, kan logo/bogstaver monteres på tværgående profiler, som kan lakeres i bygningens farve, hvorved det flotte og ensartede udtryk bibeholdes. En anden løsningsmulighed er med såkaldt »Corona-effekt«. Her lægges lyset bagved skiltet og lyset ind mod facaden, hvilket giver et eksklusivt og omsluttende udtryk til skiltningen. Skal lyset syne skarpere end med Corona-effekten, kan man vælge »sidelys«, hvor lyset kommer ud af siderne på det enkelte bogstav/logo. Udover ovenstående muligheder findes yderligere et utal af andre løsninger – med mange års erfaringen inden for facadeskilte og facadelogoer rådgiver vi dig til den rette løsning alt afhængig af dit koncept, dine omgivelser, dine ønsker, din DNA og dit budget. LED-facadeskilte kræver hverken vedligeholdelse, besværlig montering eller et stort elforbrug. Du får et nyt lysskilt, der er vejrbestandigt og som holder det flotte lys år efter år. Har lyst til at høre mere eller vil du kigge forbi for at se de forskellige lystyper, så kontakt os på info@effection.dk.

Når du skal vælge det rette facadeskilt, er der flere ting, du skal forholde dig til som f.eks. kommunegodkendelser, størrelse, materialer og selvfølgelig valg af selve lystypen.

Lars Hansen

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk