Lad dit brand skinne med et lysskilt

Med et lysskilt sikrer du, at din virksomhed eller butik bliver set på lang afstand – på alle tider af døgnet.
You are here:

Bliv set i mørket

For at vinde kampen om kunderne kræver det først og fremmest, at de kan finde dig. Med et LED-lysskilt sikrer du synlighed – også på lang afstand, udenfor almindelige åbningstider og i de mørke timer. Og netop det med at levere de helt rigtige lysskilte, der matcher vores kunders behov og ønsker, er vores ekspertise.

Vi kan hjælpe dig med at levere lysskilte i alle størrelser, former og formater. Vi producerer og monterer flotte lysskilte, der ikke alene fungerer som en form for wayfinding, men som også efterlader dine kunder med et professionelt indtryk.

Læn dig tilbage og lad os klare det praktiske

Når du skal vælge det rette lyskilt, er der flere ting, du skal forholde dig til såsom; kommunegodkendelser, størrelse, materialer og selvfølgelig valg af selve lystypen.

Hvis ikke du ønsker at stå med den praktiske del selv, har vi ekspertisen til at træde ind i processen, der hvor du ønsker det. Vi hjælper mange af vores kunder med eksempeltvist besigtigelse af facaden og kommunegodkendelser, så vi er helt sikre på, at løsningen som produceres, fungerer i praksis. Vi kan også give vores rådgivning i forhold til design af dit lysskilt.

Ønsker du at vide mere om de overvejelser, som du bør gøre dig, kan du downloade vores guide til en gennemført facadeskiltning.

Montage af koebenhavn zoo skilt
pandora lysskilt paa facade

Lys op som Pandora

På Havneholmen i København hænger det smukkeste Pandora lysskilt, der også lyser op i mørket. Det har vi leveret og monteret.

3 grunde til at købe lysskilt hos os

100 års erfaring

Vi leverer dagligt visuel branding til nogle af landets største brands, og det har vi gjort i mere end 100 år. Den erfaring er til at føle på, og kommer dig til gode, når du skal vælge dit lysskilt.

220+ specialister

Materialespecialister, krøllede tegnestue-hjerner, detaljeorienterede projektledere, kyndige produktionsmedarbejdere og montører med hænder og hoved skruet rigtigt på, står klar til at hjælpe dig med dit nye lysskilt.

Løsninger fra øverste hylde

Vi står altid på mål for kvaliteten af de lysskilte vi leverer. Kun det bedste er godt nok. Derfor yder vi også kvalitetsgaranti.

Lav strømforbrug, høj levetid

Tænker du også på, hvilket aftryk du sætter på klimaet? Vi leverer flotte lysskilte, med tanke på miljøet. Alle vores lysskilte leveres med energibesparende LED-lyskilder, som giver dig en mere bæredygtig løsning med lavt strømforbrug og lang levetid. Til sammenligning bruger en LED-lyskilde kun 10 % af den strøm en almindelig glødepære bruger. LED-facadeskilte kræver hverken vedligeholdelse eller et stort elforbrug. Du får et nyt lysskilt, der er vejrbestandigt og som holder det flotte lys år efter år.

Vi uddanner løbende vores medarbejdere i bæredygtighed, så de kan give dig kvalificeret rådgivning i forhold til løsningsmuligheder. Lær mere om, hvordan vi forholder os til bæredygtighed ved at trykke på knappen herunder

Lysskilt omega

Mange muligheder, valget er dit

Et lysskilt er ikke ”bare” et lysskilt.

Det mest almindelige lysskilt, som lyser gennem fronten, kaldes »fremadrettet lys«. Siderne på teksten eller logoet kan lakeres i ønsket RAL-farve og kan opsættes som enkeltelementer direkte på facaden. Ønsker du en mere samlet løsning, kan logo eller bogstaver monteres på tværgående profiler, som kan lakeres i bygningens farve, hvorved det flotte og ensartede udtryk bibeholdes.

En anden løsningsmulighed er med såkaldt »Corona-effekt«. Her lægges lyset bagved skiltet og lyser ind mod facaden, hvilket giver et eksklusivt og omsluttende udtryk til skiltningen.

Skal lyset syne skarpere end med Corona-effekten, kan du vælge »sidelys«, hvor lyset kommer ud af siderne på det enkelte bogstav eller logo.

Udover ovenstående muligheder findes et utal af andre løsninger – med mange års erfaringen inden for facadeskilte og facadelogoer rådgiver vi dig til den rette løsning alt afhængig af dit koncept, dine omgivelser, dine ønsker, din DNA og dit budget.

Sæt ikke dit lys under en skæppe! Lad os levere et lysskilt til dig, der får dit brand til at skinne og blive set og husket af kunderne.

Effection montageteam

Verdens bedste montagehold (hvis vi selv skal sige det)

Hvis dit lysskilt skal stå helt skarpt, er det vigtigt, at montagen er spot on. Vores montører er eksperter i vores produkter, og så er de dygtige håndværkere. De arbejder tæt sammen med vores projektledere og designere, så vi sikrer, at din løsning bliver monteret til perfektion.

Lars Hansen

Nyt skilt med lys i?

Du er velkommen til at kontakte os i dag, så tager vi gerne en dialog om dine ønsker og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk