Din virksomheds ansigt udadtil

Et flot facadeskilt og -logo er en vigtig del af din virksomheds ansigt udadtil. Ikke alene giver det et professionelt indtryk, men det fungerer også som den første form for wayfinding, når dine kunder og gæster skal finde din virksomhed.
You are here:

Få facadeskilte med dit udtryk

Facadeskilte kommer i noget nær alle former, farver og materialer og med næsten ligeså mange forskellige former for effekter, som understøtter netop det udtryk, som du ønsker at skilte med på din facade. Udtryk som »corona-effekt« eller svøb kan vi gøre dig meget klogere på, hvis du blot tror, at et facadeskilt er en plade med print – mulighederne er utallige, og vi hjælper dig med glæde frem mod den løsning, som passer til netop de behov og det budget, som din virksomhed har.

Ønsker du at vide mere om de overvejelser, som du bør gøre dig, kan du downloade vores guide til en gennemført facadeskiltning.

200 års erfaring

Vi har mange års erfaring med at designe, producere og montere facadeskilte og -logoer for alle typer af virksomheder – fra helt store detailkæder og domiciler til den lille virksomhed med kun få ansatte. Vi monterer i hele Danmark og Norden og har sågar et stor europæisk netværk, så vi også kan håndtere globale udrulninger.

Vi leverer alle typer skilte, til alle formål

Et facadeskilt fås i noget nær alle former, farver og materialer. Det kan f.eks. være en alubakke med påtrykt grafik, som ydermere kan være med eller uden lys. Det kan også være enkeltskårne bogstaver med LED-lys, et godt gammelt udhængsskilt eller et udskåret logo lakeret eller folieret i præcis dine logofarver. Vi kan montere på snart sagt alle overflader og facadetyper.

Vil du høre mere om vores arbejde med facadeskilte?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk