Tiltræk kunder med flotte facadeskilte

Et flot facadeskilt og logo er en vigtig del af din virksomheds ansigt udadtil. 

 

You are here:

Førstehåndsindtryk, der virker

Førstehåndsindtryk og genkendelsesværdi – to ting, der har kæmpe værdi for dig som virksomhed. Og netop dét at være synlig i gadebilledet og give kunder og besøgende en varm velkomst, kan klares med de helt rigtige facadeskilte. Her er du heldig, for facadeskilte er netop en af vores spidskompetencer. Med det rette og et synligt facadeskilt vil du opnår en konkurrencefordel.

Vi kan hjælpe dig med at levere facadeskilte i alle størrelser, former og formater. Vi udvikler, producerer og monterer stærke og gennemførte facadeskilte og logoer, som ikke alene giver et professionelt indtryk, men som også fungerer som den første form for wayfinding, når dine kunder og gæster skal finde din virksomhed. Skal vi hjælpe dig?

100 års erfaring

Vi har mange års erfaring med at designe, producere og montere facadeskilte og logoer for alle typer af virksomheder – fra helt store detailkæder og domiciler til den lille virksomhed med kun få ansatte. Vi monterer i hele Danmark og Norden, og har sågar et stort europæisk netværk, så vi også kan håndtere globale udrulninger. Uanset hvor din virksomhed er placeret, kan facadeskilte være nøglen til en stærk visuel tilstedeværelse. Du dykke ned i vores brede sortiment af løsninger inden for skiltning og facadeskiltning, der sikrer en konsistent branding både inde og ude.

Vi har været i trygge hænder hos Effection. Hele processen fra opmåling til levering og montering er gået som smurt. Vi har fået en super flot facade, som matcher det vi gerne vil signalere til vores kundegruppe. Opgaven blev udført med kvalitet og professionalisme.
fitnessX logo
Rikke Kannegaard
Markedsdirektør

4 facader, der sidder lige i skabet

Ensartet visuel identitet øger medarbejderstolthed ved BWT i Greve
Stærk visuel identitet fortæller stærk historie

En stærk og konsistent visuel identitet er mere end et redskab til genkendelighed – det er en drivkraft for brandværdi. Hos BWT har det ført til en omfattende fornyelse af deres lager i Greve. Resultatet er et lager, der stolt fremstår som et levende udtryk for BWTs brand, hvilket afspejles i medarbejdernes stigende stolthed og tilknytning til brandet.

Udtryksfuld udsmykning til Pandora

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset.

Sådan vælger du de rigtige facadeskilte

Vi deler gerne ud af vores mere end 100 års erfaring med at udvikle facadeskilte for stærke brands. Vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan bruge facadeskilte til at understøtte din visuelle branding? Vil du sikre, at netop din virksomhed er top-of-mind hos kunderne? Og vil du have tips til, hvordan du får en stærk facade? Så læs med i vores artikel ‘Sådan bruger du facadeskilte som en aktiv del af din branding’ her, eller download vores guide til facadeskilte.

Når du skal vælge det rette facadeskilt, er der flere ting, du skal forholde dig til, som eksempelvis kommunegodkendelser, størrelse, materialer og selvfølgelig valg af selve lystypen. Det kan vi hjælpe med.

Dit visuelle visitkort i bybilledet

Facader kan dekoreres på utallige måder. Når det kommer til valg af farver, former, materialer og alskens effekter, er det kun fantasien, og nogle gange tyngdekraftens love, der sætter grænser. I overflødighedshornet af skiltemuligheder finder du blandt andet enkeltstående bogstaver med LED-lys, lyskasser, udhængsskilte, du ved, den klassiske vi kender nede fra den lokale bager, eller et udskåret logo lakeret i virksomheders logofarver – vi kunne blive ved.

Når du har valgt udformning, skal du også vælge, hvordan lyset skal placeres, hvis der skal lys i. Hvis du vil ses, også efter lukketid, så er facadeskilte med lys altid en god idé.

Som med alt andet inden for branding og markedsføring er det vigtigt, at du rammer din målgruppe spot on – det gælder også i valget af design og materiale til dit facadeskilt. Sørg for at være tro mod dit brand og dets værdier, så kunderne ikke bliver forvirrede. Vælg gerne noget, der er iøjnefaldende, men som på samme tid tydeligt viser, hvem din virksomhed er, og hvad I kan.

Imerco facadeskilt
nærbillede effection medarbejdeder

I harmoni med dét, du står for

Få sekunder. Det er så hurtigt, dine målgrupper skal kunne genkende dig. Når du lægger en opgave i vores hænder, følger vi derfor naturligvis dine brand guidelines. Vi sikrer, at der er sammenhæng mellem dit facadeskilt og dit brands værdier, visuelle DNA samt konceptuelle idé.

Som du ved, er to facader sjældent ens. Derfor skræddersyr vi ikke blot løsninger til dit brand, men også til din lokation. Vi tilpasser din løsning til lokationens krav, mulighed og begrænsninger og garanterer et slutresultat, du kan være stolt af.

Alle typer skilte, udendørs og indendørs – til alle formål

lagkagehuset-facadeskilt_2

Store opgaver bliver mindre uoverskuelige i vores hænder. Vi kan hjælpe med hele processen fra idé til produktion og montage. Som specialister i facadeskilte kan vi hjælpe dig med at blive set og husket af kunderne.

3 fordele ved facadeskilte

Bliv synlig – også i mørket

I Danmark er der mange mørke timer. Få et facadeskilt med lys og bliv set af dine kunder alle døgnets timer og alle årets sæsoner.

Skil dig ud fra mængden

Skal det være nemt for kunderne at finde dig? Sæt spot på din facade med innovative og tydelige facadeskilte, der tiltrækker opmærksomhed.

Brandvarm branding 

Vil du gerne huskes af kunderne? Så gå den ekstra mil og dekorér din facade på en gennemført og mindeværdig måde. Vælg et facadeskilt, der afspejler netop dit brand.

Guide kunderne til netop din forretning med et synligt og kreativt facadeskilt – og bliv set, husket og valgt frem for dine konkurrenter.

Dorte Yde Bertelsen

Opdatering af din virksomheds ansigt udadtil?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dine facade drømme, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk