Spar tid og penge med Click&Go-messesystem

Skal det være nemt at samle og håndtere din messestand? Og skal den samtidig være produceret med klimaet for øje? Så bør du bygge med Click&Go.

Maksimal visuel effekt med minimal montage

Messer og udstillinger kan være enormt omkostningsfulde for din virksomhed – både i forhold til økonomi, tidsforbrug og materialer, men også i forhold til den efterfølgende affaldsmængde af miljøbelastende engangsmaterialer. Med vores Click&Go-messesystem kan du komme udfordringerne i forkøbet.

På baggrund af vores mange års erfaring med at bygge messestande, og med udgangspunkt i ønsker fra vores kunder, har vi udviklet Click&Go – et messestandsystem, der er lavet i materialer, som tager hensyn til miljøet, og som er nemt at opstille og genanvende. Vi udvikler dagligt messestande for store og små virksomheder, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Alt i én pakke

Skal du ligne en million uden at bruge en? Vores Click&Go-systemer kan skræddersyes til dine ønsker og behov. Vores specialister kan hjælpe dig med det, som du har brug for – lige fra planlægning, design og grafisk produktion til logistik og teknik. Det kunne næsten ikke være nemmere. Vi er altid på forkant i forhold til nye materiale og metoder, og vi kan rådgive dig mod den messeløsning, som gør dig synlig og trækker besøgende til.
Stor ros til jer for en super vellykket stand, der har fordoblet vores leads, fra sidst vi var på transportmesse. Vi vil helt sikkert bruge jer igen.
logo-brobizz
Caroline Salmon
Commercial Market Manager

Få klik, og du er good-to-go

Click&Go-messesystemet er baseret på en nyudviklet letvægtsplade med en række helt unikke egenskaber, som på mange punkter overgår de traditionelt anvendte pladetyper til messe-, print- og displaybrug. De fastmonterede magnetprofiler med indbyggede kraftige magneter sikrer en stabil og automatisk samling af vægmodulerne. Dette ekstremt enkle samlesystem vil for både den professionelle standbygger som for den uøvede ”gør-det-selver” betyde en væsentlig reduktion i tidsforbruget i forhold til det ofte tids– og arbejdskrævende montagearbejde forbundet med standopbygning.

Vidste du, at vi tilbyder flere forskellige Click&Go-pakkeløsninger? Det er nemt og ligetil. Alle pakker er inklusive print på overfladen efter eget valg og prøveopsætning før levering.

3 gevinster ved Click&Go

Klimaet for øje

Messestandene er produceret i FSC-certificeret materiale, som betyder, at der er stillet høje krav til ansvarlig skovbrug. Når standen skal bortskaffes, smider du den bare i en almindelig genbrugscontainer.

”Gør-det-selv”

Det magnetbaserede modulsystem, der sikrer en stabil og automatisk samling af vægmodulerne, gør det let at samle og håndtere standen. Faktisk tager det ca. kun 15 minutter, afhængig af valg af messestand.

Nem at flytte

Bygges standen i Swedboard®, som er en patenteret letvægtsplade, bliver standen lettere at bære på. Skal standen være let at flytte, tilbyder vi flightcases, som gør det nemt at transportere standen fra A til B.

Minimér dit klimaaftryk

Vi kommer ikke udenom. Klima og miljø ligger top-of-mind hos mange af vores kunder – og det gør det også for os. Click&Go-messesystemer er et super alternativ, når du skal tænke grønt. Pladerne er fremstillet af FSC-certificeret materiale.

Fragtomkostningerne er lave på grund af den lette vægt, som også har en bedre indvirkning på vores miljø. Fremstillingen foregår i Sverige, hvor vores produktion anvender vandbaserede limtyper. Du kan derfor, med god samvittighed, bortskaffe din messestand i normale papcontainere.

effection-messe-events-udstilling-click-and-go-minimer-klimaaftryk

Lys, tilpasset gulv, ekstra vægmoduler, loungestole, grafisk design, cafebord, visitkort og foldere, produktpodie med hylder, brochureholder, TV-stand eller reol? Vi tager os gerne af alle detaljerne og får din messestand til at skille sig ud.

Fordele ved messesystemet

  • Attraktivt prisniveau og lave fragtomkostninger
  • Høj styrke og lav vægt
  • Formstabil, tåler fugt og temperaturudsving
  • Leveres i pladetykkelserne 10 og 16 mm
  • Stort tilbehørsprogram
  • Hurtig og enkel håndtering og samling
  • FSC-certificeret
  • Papirbaseret og yderst miljøvenligt

Stil op, pak ned, repeat

Tid er penge, og penge kan hurtigt få ben at gå på. Spar omkostninger og tid på montage af din messestand med vores Click&Go-messesystem. Se i videoen, hvor nemt og hurtigt det kan gå.

(VIDEO MANGLER)

Vores back-up team står altid klar til at hjælpe i kulissen, byder gerne ind med hjælp til idé og levering og tilbyder al nødvendig support for at sikre et succesrigt forløb gennem hele processen.

Udfold dig kreativt

Skal du skille dig ud og blive både set og husket på messen? Så skal der skrues på nogle visuelle knapper. Click&Go-messesystemet har unikke egenskaber, som giver dig mulighed for at udfordre designet af din messestand.

Du kan skære, bøje og bearbejde letvægtspladerne i næsten alle former, så lad dine kreative tanker for liv – eller lad os om det. Pladerne kan enten printes direkte, men der er også mulighed for foliepålægning, hvilket giver din messestand et mere livligt look.

Du kan også lade os om at tegne standen for dig. I samarbejde med dig skaber vi den messestand, som du drømmer om.

Marlene Thomsen

Lad os bygge for dig

Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi gør messer nemme for dig.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk