Wayfinding skilte

En klar og tydelig wayfinding er vigtig for både besøgende og medarbejdere.
You are here:

Kom på rette spor

En klar og tydelig wayfinding er vigtig for, at medarbejdere og besøgende let kan orientere sig og finde rundt i en bygning og et område – ikke blot for den, som skal finde fra A til B, men også andre medarbejdere, som gerne skal forstyrres mindst muligt på vejen.

Wayfinding dækker bredt sagt over alt fra oversigtskort, henvisningspile, skilte og piktogrammer til nummerering og navngivning af etager, kontorer og mødelokaler.

Wayfinding skal selvfølgelig være brugbart og gennemtænkt ift. udformning, placering, behov og muligheder. Men derfor behøver man ikke gå på kompromis med designet.

Det koster ikke en million at få wayfinding

Vi kan hjælpe dig med at skabe wayfinding, der nemt bringer folk til det, de søger – og som selvfølgelig passer designmæssigt til såvel omgivelser som jeres visuelle identitet.

Vi har stor erfaring med både den klassiske wayfinding med analoge skilte, men kan også tilbyde digitale løsninger, hvor du kan drage nytte af f.eks. interaktivitet, så dine besøgende selv kan søge de informationer, de har behov for.

mand kigger på bord med visuel kampange

Tænk praktisk. Tænk dekorativt

Wayfinding skal selvfølgelig være brugbart og gennemtænkt ift. udformning, placering, behov og muligheder. Men derfor behøver man ikke gå på kompromis med designet. Det er muligt at dekorere både vægge og glaspartierm så det på én gang er lækkert og funktionelt.

Vi er klar til at hjælpe dig med kreativ og informativ wayfinding, der passer bedst muligt til de ønskede omgivelser og virksomhedens identitet.

Peter Svane Rasmussen

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk