Få klar og tydelig wayfinding

Med den rigtige wayfinding gør du det nemt for besøgende at finde dét, de søger.
You are here:

Kom på rette spor med wayfinding

En klar og tydelig wayfinding er vigtig for, at medarbejdere og besøgende let kan orientere sig og finde rundt i en bygning og et område – ikke blot for den, som skal finde fra A til B, men også for medarbejdere, som gerne skal forstyrres mindst muligt på vejen.

Wayfinding dækker over alt fra oversigtskort, henvisningspile, skilte og piktogrammer til nummerering og navngivning af etager, kontorer og mødelokaler.

grafisk konceptudvikling

Geniale input giver de bedste output

Mere end 200 specialister i visuel branding. Det er dét, du som kunde får hos os. Her i huset kan du få hjælp til rådgivning af materialer, visualisering og kreativ sparring. Vi producerer på de bedste maskiner og har dygtige montører, der sikrer, at netop din wayfinding løsning bliver monteret korrekt og til tiden.

Har du allerede arkitekter, tegnestuer eller interiørdesignere, der dækker den kreative del? Intet problem. Vi arbejder ofte sammen med kreative eksterne partnere og finder altid den rigtige løsning. Folk kommer til os, fordi de ved, at vi løser opgaven. Uanset hvor uoverskuelig den virker. Vi har en fuld produktion, så vores specialister kan løse alt dét, du har brug for. Lige fra udvikling af wayfinding idéer og 3D-tegninger til produktion, montering og nedpakning af din pop up-butik.

Vi mente, at Effection havde den mest færdige løsning, og vi følte, at I havde styr på produkterne.
Magasin logo
Nanna Laugesen
VM Retail Coordinator

Wayfinding, der inspirerer og motiverer

Med afsæt i et designoplæg fra Rønnow Arkitekter og visionerne fra Professionshøjskolen Absalon har vi blandt andet lavet inspirerende wayfinding til deres 13.000 m2 domicil.

Vi har lavet alt fra oversigtsplaner til røde og grå skilte, der viser vej. Som et kreativt og finurligt indslag, viser tegnede mænd på trappen vej og opmuntrer elever, ansatte og gæster til at tage trappen.

Absalon wayfindingskilte

Slut med kedelige standardskilte! Vi skræddersyr dagligt unik wayfinding, der spiller op mod bygningers arkitektur og kundernes brandidentitet.

Kunsten i at skabe flot og overskuelig wayfinding

Vi kan hjælpe dig med at skabe wayfinding, der nemt bringer folk til det, de søger – og som selvfølgelig passer designmæssigt til såvel omgivelser som jeres visuelle identitet.

Vi har stor erfaring med både den klassiske wayfinding med analoge skilte, men tilbyder også digitale løsninger, hvor du kan drage nytte af eksempelvis interaktivitet, så dine besøgende selv kan søge de informationer, de har behov for.

Tænk praktisk. Tænk dekorativt

Wayfinding skal selvfølgelig være brugbart og gennemtænkt i forhold til udformning, placering, behov og muligheder. Men derfor behøver du ikke at gå på kompromis med designet. Det er muligt at dekorere både vægge og glaspartier, så det på én gang er lækkert og funktionelt.

Vi er klar til at hjælpe dig med kreativ og informativ wayfinding, der passer bedst muligt til de ønskede omgivelser og virksomhedens identitet. For at se hele vores udvalg, kan du besøge vores overkategori skilte og facader, som giver dig et endnu bredere indblik i vores kompetencer inden for visuel kommunikation.

Lad os finde vejen sammen

Oversigtstavle GFA

Logistik og udendørsskiltning

Skal kunderne let kunne finde dig, og skal de navigeres rundt på parkeringspladsen? Vi leverer alle former for udendørsskiltning. Facadeskilt med LED, så kunderne kan finde dig i mørket? Pyloner, der viser vej? Gæsteparkeringsskilte, dørskilte – you name it, we’ve got it.

wayfinding zoo

Sæt dig i dine gæster og kunders sted

Det skal være nemt at finde det, du søger. Til at hjælpe med det, tilbyder vi skræddersyet wayfinding løsninger af alle typer.

  • Piktogrammer
  • Oversigtsplaner
  • Infoskilte
  • Loftskilte
  • Folie til gulve og vægge
  • Pyloner
  • Facadeskilte

3 ting, som wayfinding kan forbedre

Skabe overskuelighed

Find rundt uden besvær. Særligt store lokationer, såsom hospitaler, uddannelsesinstitutioner og kontormiljøer bliver nemmere at navigere i med effektiv wayfinding.

Skabe æstetiske løsninger

Du kan skræddersy dine wayfindingskilte ved at bruge materialer og designs, som passer ind i din indretning.

Skabe flow

Skal alle kunder gå i én retning, så brug wayfinding klogt. Du kan bruge forskellige skilte til at styre adfærd, og guide gæster og kunder i den rigtige retning.

Billeder – et sprog vi alle taler

Det siges, at et billede siger mere end 1000 ord, og når det kommer til effektiv wayfinding, er det en passende formulering.

Eksempel: I sundhedssektoren er det kun med til at skabe forvirring blandt patienterne, når afdelinger ”gemmes væk” bag latinske betegnelser. Ved at tilføre små illustrationer til skiltningen, bliver det pludseligt en del lettere for patienten at afkode, hvilken retning, de skal bevæge sig. Symboler er et sprog vi alle taler, og med pile på gulvet eller andre lignende piktogrammer, bliver det lettere at finde vej som besøgende.

Har du overvejet digital wayfinding?

Hvis du vil levere relevant og interaktiv wayfinding, der nemt kan opdateres med et enkelt klik, så bør du overveje digital wayfinding. Vi leverer digitale infoskærme til blandt andet shoppingcentre. Du kan både bruge skærmene som interaktive oversigtsplaner eller til eksempelvis at pushe velkomstbeskeder i din reception med meddelelse om, hvor gæsterne skal bevæge sig hen.

infoskærm shop i shop sony elgiganten
Peter Svane Rasmussen

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende dialog om, hvilken wayfinding-løsning, der er den rette for dig.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk