Vores services hjælper dig fra start til slut

Få hjælp fra idé til eksekvering og montering. Vores specialister kan klare det hele, så du er garanteret en tryg proces og et fantastisk resultat.

effection services
effection-service-360-graders-model

360° service

Når du lægger en opgave hos os, kan du lægge bekymringerne fra dig. Vi tilbyder 360° service, hvor vi tager ansvar hele vejen rundt om projektet. Hvis du ønsker det. For måske kan du klare nogle af opgaverne selv? Du kan frit vælge mellem de services, der skaber størst effekt for dig og dit brand.

Konceptudvikling

Dine gode resultater står på skuldrene af kreative ideer. Dem udvikler vores erfarne tegnestue hver dag. Måske skal vi også hjælpe dig?

Grafisk design

Djævelen ligger i detaljen. Og med vores grafikere på holdet er du garanteret et fejlfrit resultat, der lever op til dit brands guidelines.

Produktion og sourcing

Her kan alt lade sig gøre. Med vores enorme maskinpark – og effektive sourcing – producerer og leverer vi løsninger af højeste kvalitet.

Projektledelse

Bare sænk skuldrene. Vores erfarne projektledere sørger for, at dit projekt både indfrier deadline, budget og dine drømme.

Totalløsning

Her er ingen opgave for stor. Vi har størrelsen, kompetencerne og lysten til at løfte din udfordring og levere en totalløsning.

Distribution og lager

Med vores pakkeri samt lager- og logistikfunktion bliver dine materialer leveret i rette mængder og på rette tid og sted, så du er garanteret at nå deadline.

BrandEasy

Vi gør det let at være dig. I bestillingsportalen kan du eksempelvis se dine ordrer og fakturaer samt få overblik over projektets udvikling.

Montage

Lad vores erfarne montører installere og servicere din visuelle brandløsning, og få en perfekt finish og et udtryk, der gør indtryk.

Hos Effection bliver du mødt af 200 kreative tænkere og praktikere. Vi er mennesker med forskellige perspektiver og kompetencer, som deler det samme mål: Vi vil hjælpe ambitiøse brands med at skabe større effekt.
Marianne Bonde Christensen

Hvordan kan vi hjælpe dig bedst?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Marianne Bonde Christensen
Project Team Manager (barsel)
+45 44 20 78 82
mbc@effection.dk