Fold dine budskaber ud med
roll-up-banner

Skal dit banner og budskab være nemt at tage med på farten? 
Så bør du overveje et roll-up-banner.
You are here:

Flytbar og fleksibel markedsføring

For at få dit budskab ud og leve blandt dine kunder er det vigtigt, at du er til stede, dér hvor kunderne er. Det giver lidt sig selv. Så hvordan får du nemt dit markedsføringsmateriale med på farten? For mange virksomheder er svaret roll-up-bannere. Dem kan vi producere for dig.

Vi har mange års erfaring med at udvikle roll-up-bannere i høj kvalitet, der er nemme at pakke ud, pakke ned og transportere. Skal vi lave sådan et (eller flere) til dig?

roll up banner one stop shopping

Hjælp til lidt af det hele

Slut med mange forskellige leverandører – hos os får du one-stop-shopping. Vi har to store produktioner i Aarhus og København og et hus fuld af specialister, der kan løse lige det, du har brug for – fra idéudvikling og grafisk arbejde til produktion og levering. Vores løsninger hviler på et solidt og mere end 100 år gammelt fundament af passion, ordentlighed og godt håndværk. Det afspejler sig altid i de løsninger, vi laver for vores kunder.

3 fordele ved roll-up-banner

Flytbare budskaber

Roll-up-bannere er en nem og fleksibel løsning, hvis du skal ud med dit budskab på eksempelvis messer eller ved events – de er nemme at pakke ud og pakke sammen igen, så de næsten ingenting fylder.

Bliv synlig i mængden

Med gennemførte visuelle virkemidler på dit roll-up-banner kan du effektivt øge synligheden af din virksomheds budskab.

Grønne takter

Roll-up-bannere kan bruges igen og igen. Det er godt for det grønne regnskab. Skal din løsning være gennemført grøn, har vi en pallette af mere miljøvenlige materialer, som du frit kan vælge mellem.

Vores tegnestue hjælper gerne med at få dine budskaber bedst muligt ud over kanten. Har du allerede grafikken på plads, så sørger vi for tryk i høj kvalitet og de bedste materialer.

Lettjente point i det grønne regnskab

For flere af vores kunder betyder bæredygtighed en hel del. Det gør det også for os. For at gøre det nemmere for dig som kunde at tænke grønt har vi samlet vores udvalg af skånsomme materialer i ét koncept. Vi kalder det Green Choice.

Vi udvider løbende vores sortiment, og har du specifikke ønsker og krav, så følger vi naturligvis dem. Samtidig er roll-up-bannere genanvendelige, og du har mulighed for at bevare standeren og blot udskifte banneret, hvilket både er godt for miljøet og dit budget – og selv de små ting tæller i det store regnskab.

Peter Krejlund

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os i dag, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk