Få et enkelt og fleksibelt markedsførings­redskab med trykte flyers

Vil du tiltrække opmærksomhed på en nem og effektiv måde? Så er en flyer oplagt.
You are here:

Fleksibelt og enkelt

Flyers er en af de mest simple tryksager, der findes, og er egentlig ”bare” et stykke papir med tryk på en eller flere sider. Men du må endelig ikke undervurdere effekten af din flyer. Brug den til alt fra en rabatkupon og kampagnemateriale til messeinformation eller markedsføringsredskab, der kan lægges sammen med dine varer. Mulighederne er mange.

Vi trykker flyers i alle formater og størrelser – som en enkeltstående opgave eller som en del af en større kampagneudrulning. You name it.

flyer vi printer din trykklare fil

Klar, parat – print!

Skal du have hjælp til design og opsætning af din flyer, så kan du nemt trække på vores dygtige grafikere. De har styr på formater, farver, grafik og alle de andre visuelle virkemidler, der giver din flyer et løft. Sidder du med en trykklar fil, der blot skal printes? Så klarer vi også den. Du kan nemt lægge en bestilling på vores webshop discountprint.dk. Alt, du skal gøre, er at uploade filen og vælge antal, størrelse og format, så klarer vi resten. Ingen størrelse er for stor eller lille. 10 eller 10.000? Det er helt op til dig.

Grønnere flyers?

Når vi taler print og papir, er det naturligt også at lede tankerne hen på de træer, som er grundstenen i dine papirflyers. Vi anvender både papir fra FSC-certificerede skove og kan trykke med blæk, der opfylder miljømæssige standarder. Vi samler alle vores miljøvenlige alternativer under konceptet Green Choice, hvilket gør det let for dig at tage et ansvarligt valg.

Hør mere om Green Choice

flyers tryk med et loeft

Føl dig frem

Typen og tykkelsen af papiret, der bliver brugt til din flyer, er alfa og omega. Det handler nemlig ikke blot om det visuelle men også om følelsen kunden får, når de står med din flyer i hånden.

Sælger du eksklusive produkter, eller har dit brand fokus på kvalitet, skal du måske overveje et tykkere print med glans, hvorimod du kan nøjes med en tyndere flyer, hvis du skal have et billigere alternativ. Uanset hvilket udtryk du ønsker, har vi mange års erfaring med tryk og kan derfor guide dig til den rette løsning.

Hvem, hvad og hvor?

Det optimale format og størrelsen på din flyer har stor indflydelse på, hvordan den bliver modtaget. Derfor skal den være tilpasset både situationen og budskabet. Skal du dele din flyer ud på gaden, kan en A4-flyer virke en smule voldsom, mens en mindre A6-størrelse måske vil fungere bedre. Skal du derimod bruge flyeren som en del af en større kampagne i en butik, er det måske bedre med en større flyer. Vi hjælper dig med at finde det mest optimale format.

flyers tryk vi finder det rette format

Digitaltryk eller Offset?

Hos os får du trykt din flyer i topkvalitet på markedets bedste maskiner. Vi kan både klare digitaltryk og Offset, som begge kommer med fordele for dig. Digitaltryk er lynhurtigt og giver et knivskarpt resultat både i forhold til farve og kvalitet. Offset er derimod en mere “old school” trykmetode, der kan være besparende ved de helt store oplag.

Èn ting er dog sikkert – uanset hvad du vælger, så leverer vi kvalitet til tiden.

Marlene Thomsen

Skal vi også hjælpe dig?

Med vores enorme printeerfaring kan du trygt lægge dine flyers i vores hænder. Vi kan med sikkerhed finde en løsning, der matcher dine behov.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk