Skab kundefokuserede butiksoplevelser med en unik shop-in-shop-løsning

Lav et visuelt åndehul i butikken, som skaber opmærksomhed om dit produkt.
You are here:

En shop i shop

Produktlancering, særlig opmærksomhed omkring en ny kampagne, eller en hel ny måde at engagere, interagere og inspirere dine kunder på? Hvis du arbejder med retail ved du, at succes kræver særlig fokus på kundeoplevelsen. For kampen om forbrugernes opmærksomhed er hårdere end nogensinde før. Her kommer vi ind i billedet.

Vi har mere end 25 års erfaring med at udvikle shop-in-shop-løsninger, der fanger kundernes opmærksomhed, får dem til at blive lidt længere og komme tilbage flere gange. Skal vi også hjælpe dig?

Fra A-Å og alt derimellem

De store brands kommer til os, fordi de ved, at vi løser opgaven og leverer de bedste shop-in-shop-løsninger. Vi har et hus fuld af de dygtigste specialister og kan være med på hele rejsen fra konceptudvikling, opmåling og 3D-tegninger til projektstyring, produktion og montage. Du kan komme til os med et konkret ønske eller et tomt stykke papir. Vi hjælper dig med præcis dét, du har brug for. For flere detaljer om vores komplette serviceudbud, besøg vores side om instore og butik.

Der tænkes altid i gæstefokuserede løsninger, leveret af et stærkt og kompetent team, og Effection er derfor en væsentlig leverandør og samarbejdspartner i vores rejse mod Zoo Vision 2020.
logo-kbh-zoo
Henriette Povlsen
Marketingchef

BR sætter legen i centrum

BR er ét af de brands, der virkelig har formået at nytænke butikskoncepter og tænkt kundeoplevelsen ind i hver en krog af deres legetøjsforretninger.

Sammen har vi skabt et butikskoncept med legen i centrum, hvor fantasien danner udgangspunkt for en verden af legetøj og oplevelser. Den ene shop-i-shop-løsning efter den anden skaber et univers i børnehøjde, hvor en ny oplevelse venter, hver gang du runder et hjørne.

effection-cases-br-loesning

Vi er totalleverandør af shop-in-shop-løsninger til de største detailhandelskæder, har ekspertviden og kender alt til de små fiduser og trick, som gør, at dine kunder kommer netop dine varer i indkøbsvognen.

5 ting, som shop-in-shop kan

 

  • Skabe spændende tematiserede rum

  • Fange forbigåendes opmærksomhed

  • Fremhæve nye lanceringer, kampagner eller produkter

  • Invitere kunderne til at interagere med dit brand

  • Øge salget af dine produkter

Vi gør din butik værd at huske

Din shop-in-shop-løsning kan skræddersyes, så den matcher præcis dine ønsker og behov. Specialdesignede og -producerede podier, vilde 3D-løsninger, digitale skærme, flotte folieløsninger eller en helt klassisk kassedisk? Hvilke rammer vi skal skabe for dit brand og dine produkter er helt op til dig – kun fantasien, og budgettet, sætter grænser.

Vi tilpasser naturligvis din løsning til stedets krav, muligheder og begrænsninger. Dette sikrer, at din shop-in-shop fremstår optimalt og tiltrækkende, så du opnår det bedste resultat med størst effekt. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge shop-in-shop-løsninger til at skabe en dynamisk og interessant butik, så læs vores blogindlæg ’Shop-in-shop-koncepter skaber interaktion med dine budskaber og dit brand’.

lancome
lancome

Maksimér dit budget

En shop-in-shop er en forholdsvis permanent løsning med en levetid på 1 år eller mere i modsætning til en pop-up stand, som er tiltænkt en noget kortere levetid. Men det betyder ikke nødvendigvis, at prisen behøver at blive skruet mærkbart i vejret. Vi har stor erfaring med at benytte interiørfolier og alternative materialeløsninger, som for kunderne syner af meget, men hvor økonomien kan holdes på et overkommeligt niveau.

Er bæredygtighed højt på din agenda?

Det aftryk, vi efterlader på kloden betyder meget – for vores kunder og for os. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig et udvalg af mere miljøvenlige materialer. For at gøre det lettere for dig at sætte den rette kurs, har vi samlet vores mange skånsomme materialer i ét koncept. Det kalder vi Green Choice.

Vi udvikler og udbygger løbende vores koncept, så vi kan tilbyde dig det bedste og mest bæredygtige på markedet. Herudover uddanner vi løbende vores sælgere, så de er bedst muligt klædt på til at rådgive dig i grønne løsninger. Så vil du tage et ansvarligt valg, når det kommer til din shop-in-shop-løsning, så lad os rådgive dig. 

Tina Harboe Andersen

Skal din butik have et løft?

Kontakt os, hvis du vil have en dialog med os om, hvordan vi kan hjælpe med at skrue op for charmen i din butik – både du og dine kunder vil elske det.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk