Skab en butik midt i butikken

Lav et visuelt åndehul i butikken, som skaber opmærksomhed om dit produkt.
You are here:

Øg opmærksomheden på dit produkt

Et Shop In Shop-koncept er perfekt, hvis du ønsker at skabe øget opmærksomhed om ét eller flere produkter eller ydelser. Her kan du præsentere tingene i iøjenfaldende og indbydende rammer, som skaber et dynamisk miljø i forhold til det omgivende butiksmiljø.

Vi er totalleverandør til de største detailhandelskæder, har ekspertviden og kender alt til de små fiduser og trick, som gør, at dine kunder kommer netop dine varer i indkøbsvognen.

Lad os dele vores viden med dig og sammen skabe de optimale Shop In Shop-rammer for dine produkter.

En butik i butikken med effekt

En Shop In Shop-butik kan indeholde alt fra specialdesignede og -producerede podier til en helt klassisk kassedisk og alt derimellem. Det afhænger helt af, hvilke produkter der skal præsenteres i hvilke rammer, men formålet vil altid være at skille området og produkter ud fra det omgivende miljø.

En Shop In Shop er en forholdsvis permanent løsning med en levetid på 1 år eller mere i modsætning til en pop-up butik, som er tiltænkt en noget kortere levetid. Men det betyder ikke nødvendigvis, at prisen behøver blive skruet mærkbart i vejret. Vi har stor erfaring med at benytte interiørfolier og alternative materialeløsninger, som for kunderne syner af meget, men hvor økonomien kan holdes på et overkommeligt niveau.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk