Brænd igennem med en LED-lyskasse

Skal dit budskab frem i lyset? Så skab opmærksomhed med LED-lyskasser.
You are here:

Lad dine budskaber lyse

Nogle gange er billeder og ord ikke nok. Nogle situationer kræver et større rampelys for at kunne skinne igennem. Her kommer LED-lyskassen ind i billedet. Med en lyskasse kan dine budskaber få et nøk mere af opmærksomheden.

Brug LED-lyskassen som blikfang på messen, som produktfremstilling i butikken eller som en stemningsskaber på kontoret. Mulighederne er mange.

plakat med ur

Iscenesæt din udstilling med lyskasser

En udstilling kræver, at du får iscenesat dit brand og budskab på den helt rigtige måde. Med forskellige former for lyskasser og smartframes med integreret LED-lys kan du skabe en særlig stemning og ekstra opmærksomhed til dine billeder, grafikker og infotavler på din udstilling.

Hvis hele eller dele af din udstilling ligger i et stemningsfyldt mørke, og du ønsker en effekt, hvor udstillingen oplyses uden spots, er duratrans i lyskasser et oplagt alternativ. Og ikke bare et alternativ, men faktisk et overlegent valg.

3 grunde til at vælge en LED-lyskasse

Fleksibelt format

Bare fordi lyskassen er en kasse, behøver den ikke at være firkantet. Den kan være aflang eller placeret med kig fra alle sider, eller den kan fungere som en lampe i sig selv. The sky is the limit.

Brug den igen og igen

Rammen til din lyskasse kan udskiftes, så du hele tiden kan være med på beatet uden at skulle investere i en ny lyskasse.

Skab blikfang

En udstilling handler om særlige udtryksformer og om at skabe opmærksomhed til dit budskab på en spændende måde. Her er lyskassen den perfekte hovedrolle.

Vi har rygsækken spækket med erfaringer. Erfaringer, der bunder i ønsket om at få budskaber ud på nye måder. Hvis din udstilling kræver en særlig løsning, er du derfor sikker på, at vi kan udvikle et design, der passer til dit scenarie – og som samtidig giver den helt rette effekt.

Lyskasser carlsberg

En lyskasse efter netop dine specifikationer

En smartframe med LED består typisk af en aluminiumsprofil til vægmontering eller kommer som fritstående ramme. Men mulighederne stopper ikke der. Vores dygtige specialister kan skabe en ramme i alle tænkelige dimensioner (næsten da).

Selve motivet printes på duratrans eller på et syntetisk banner – begge dele kan nemt og ubesværet udskiftes, så rammen kan bruges igen, selvom motivet forældes, eller du blot ønsker noget nyt at se på. Du kan få rammerne i aluminium eller sort- eller hvidlakeret som standard, men igen er vi ikke blege for at mixe det op. Derfor kan vi lakere rammerne i lige netop den RAL-farve, som du ønsker.

Kort sagt: Vi gør alt, hvad vi kan, for at tilpasse lyskassen, så den matcher dine idéer.

Pop op på kundernes lystavle med LED-lyskasser og bliv set, husket og valgt.

Lad dit sande jeg komme frem i lyset

Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe. LED-lyskasser er ikke kun oplagte at bruge som blikfang, men kan også bruges til at vise din brandidentitet frem. Brug eksempelvis lyskassen som en form for logo-lampe, hvor du virkelig kan udstråle din DNA.

Bare spørg virksomheden nps.today, som fik pustet liv i deres brandidentitet gennem en lyskasse med deres logo, som er placeret i flere rum.

npstoday kontorudsmykning
Dorte Yde Bertelsen

Skal vi også få dine budskaber til at lyse op?

Så er der ikke langt fra tanke til handling hos os. Ræk ud, og så finder vi sammen den bedste lyskasse-løsning.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk