LED lyskasse

Skab opmærksomhed med forskellige former for LED lyskasser.
You are here:

Giv dine budskaber ekstra blikfang

Med forskellige former for lyskasser og smartframes med integreret LED-lys, kan du skabe en helt særlig stemning og ekstra opmærksomhed om dine billeder, grafik og infotavler i din udstilling.

Ligger hele eller dele af din udstilling i stemningsfuldt mørke og ønsker du den særlige effekt, hvor udstillingen oplyses uden spots, så er duratrans i lyskasser noget for dig. Og kræver din udstilling en særlig løsning, så kan teamet i Effection udvikle et design, der passer til dit scenarie.

Om produktet

Effections specialdesignede lyskasser udformes i tæt dialog med den/de ansvarlige for udstillingen, så den optimale løsning realiseres.

En Smartframe med LED består af en aluminiumsprofil til enten vægmontering eller som fritstående ramme. Rammen kan produceres i snart sagt alle dimensioner og selve motivet printes på duratrans eller på et syntetisk banner – begge dele kan nemt og ubesværet udskiftes, så rammen kan bruges igen og igen, selvom motivet forældes eller du blot ønsker noget nyt at se på. Rammerne fås som standard i aluminium, sort- eller hvidlakeret, men vi kan også lakere dem i enhver ønsket RAL-farve.

Pop op på kundernes lystavle med LED lyskasser og bliv set, husket og valgt frem for dine konkurrenter.

Dorte Yde Bertelsen

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk