Vi tror på skæve ideer, der går lige i hjertet. Gør du?

Det bedste, vi ved, er at skabe effektfuld visuel branding, der skaber større kendskab, bedre kundeflow og øget omsætning.

Styrk dit brand med os

Dit brand bor ikke i skrivebordsskuffen. Det bor i dine kunders bevidsthed. Så hvad synes de om dig? Lægger målgruppen overhovedet mærke til dig? Det sørger vi for, de gør.

Med udgangspunkt i dine brand-guidelines udvikler vi lige præcis den visuelle løsning, du drømmer om. For vi har de kreative evner til at udtænke unikke ideer – og den praktiske erfaring til at gøre dem til virkelighed.

Nytænkende, passionerede og over 100 år gamle

I dag hedder vi Effection, men sådan har det ikke altid været. Vi er resultatet af en fusion mellem Damgaard-Jensen og BrandFactory Danmark, tidligere Vangsgaard. To erfarne brancheledere, der tror på samarbejde frem for rivalisering.

Vi står på et historisk fundament af passion, ordentlighed og godt håndværk. Det er vi stolte af. For med afsæt i fortidens erfaringer kan vi udvikle de bedste løsninger i fremtiden.

Gode råd er ikke dyre

Du kan få både gode råd, skæve idéer og inspiration kvit og frit – direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail.

Når du udfylder formularen, accepterer du at modtage vores nyhedsmail, som du altid kan afmelde igen. Samt vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

Der er altid en visuel løsning

Når du samler kreative tænkere og praktikere under ét tag, sker der noget. Vi elsker at skabe visuelle brandløsninger – uanset om det er skilte, facader, rebranding, kampagnemateriale, domiciludsmykning, messestande, butikskommunikation, digitale skærme, tryksager eller noget tiende. For der er altid en løsning. Hvilken skal vi udvikle for dig?

De bedste løsninger skaber vi sammen

Du har en uvurderlig viden om jeres brand, mål og kunder. Det skal vi udnytte. Vi tror nemlig på, at de bedste løsninger bliver skabt sammen. Så glæd dig til at samarbejde med dit håndplukkede team af krøllede og kloge hjerner, som med knowhow og højt humør får dit brand ud af leve – i målgruppen og i markedet.

projektleder på kontor

Få hjælp fra start til slut

Det skal være let at være dig. Derfor kan vi hjælpe dig gennem hele processen. Fra A-Å. Fra den første krusedulle til det færdige resultat.

  • Konceptudvikling og grafisk design
  • Produktion og sourcing
  • Logistik og montage
  • Rådgivning og projektledelse

Bor dit brand i målgruppens bevidsthed – eller i skrivebords­skuffen?

Fantastiske kunder. Stærke brands

Vi har hjulpet nogle af de allersejeste virksomheder med at opnå synlighed med visuel branding.
Created with Sketch.

Mød nogle af vores brand-creators

Her får du hjælp af passionerede rådgivere, kreative hoveder, produktspecialister og projektledere, der – sammen med vores erfarne produktion og montører – giver dig en smidig proces og et effektfuldt resultat.

Du bliver med garanti glad for at arbejde med os

Tryghedsgaranti

Du kan tage det helt roligt, når vi er på opgaven. For vi har ekspertisen, kapaciteten og fleksibiliteten til at udvikle din unikke brandsløsning. Til tiden og til perfektion. Vi tager os af processen fra A-Å. Fra indledende idé til minutiøs montering. Hvordan lyder det?

Kvalitetsgaranti

Du skal gå til os, når du har brug for en partner, der forstår og overgår dine forventninger. Vores mere end 200 specialister bygger din unikke løsning på kreativitet, passion, ordentlighed. Og på de bedste maskiner. Det har vi gjort i mere end 100 år. Vi ved derfor, hvad der virker og kræves. Og ikke mindst: Vi ved, hvordan vi får dit brand til at leve i målgruppen.

Inspirationsgaranti

Nogle kommer til os med en idé, andre med et tomt stykke papir. Men alle går hjem med det samme: En skræddersyet løsning af højeste kvalitet. Det kan vi kun levere, når vi lytter, udfordrer og inspirerer dig. Så glæd dig. Glæd dig til at se nye ideer og effektfulde løsninger, der styrker dit brand.

Vi kan godt lide farver, men vi kan også godt lide tal

Hjælpsomme specialister
0 +
Årlige ordrer
0 +
Materialemuligheder
0
År med grafisk håndværk
0 +

Vi hjælper landets bedste brands.
Vil du være med?

I dag er vi 200 passionerede specialister. Heldigvis har vi plads til flere. Måske er du vores næste kollega? Læs, hvordan det er at arbejde hos Effection – og se vores ledige stillinger.

Verden bliver grønnere

Bæredygtighed fylder mere og mere. Heldigvis. Vi optimerer produktionen og finder nye og mere miljøvenlige løsninger og materialer, så din visuelle brandløsning kan leve op til jeres ambitiøse bæredygtighedsstrategi.

Dorte Yde Bertelsen

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk