Bliv genkendt på vejene med en stærk vognpark

Vil du styrke dit brand? Så lad det leve på din vognpark.

Få en vognpark, der huskes

Dine firmabiler møder dagligt hundredvis af potentielle kunder i trafikken, og når de holder stille. Så hvordan lader du dit brand leve på dine biler, så du styrker genkendelsesværdien bedst muligt? Det kan vi hjælpe med.

Vi er specialister i at udvikle gennemførte dekorationer til vognparker, der får forbipasserende til at genkende og huske dit brand. Skal vi hjælpe dig med at brande din vognpark?

vognpark bilfolier

Solidt håndværk

De store brands kommer til os, fordi de ved, at håndværket er på plads. Uanset om du skal have monteret et mindre logo og CVR-nummer eller have lavet fuldindpakning af din bil, ´ sikrer vi, at detaljerne er helt i orden. Vores montører er certificerede og blandt de dygtigste fagfolk på markedet. Vi behandler dine biler med respekt og efterlader glatte overflader uden limrester. Resultaterne? De taler for sig selv.

1 eller 500?

Har du indkøbt eller leaset nye firmabiler til din vognpark, eller skal dine nuværende vognflåde opfriskes eller rebrandes? Vi kan klare alle størrelser og typer at vognparker – uanset om den består af ganske få firmabiler af forskellige typer eller over 500 ens vogne.

Vi laver alt fra folie til bil og CVR-numre på biler og bilreklamer.

vognpark bilreklame 1 eller 100

Med mere end 100 års erfaring i at udvikle stærke visuelle løsninger kan du roligt sænke skuldrene. Vores specialister kan løse alt dét, du har brug for. Lige fra udvikling af idéer til tegning, produktion og montage.

Kæmpe vognpark, ensartet branding

Med en kæmpe vognpark er det oplagt at bruge de store sider til branding.

Læs hele casen og se, hvordan vi har hjulpet AVIS med simpel, men effektiv og letgenkendelig dekoration, der gør det nemt at spotte dem i trafikken.

Folie paa bil vognpark

Du sætter kursen

Hos os får du hjælp af kreative praktikere. Du kan både komme med et færdigt koncept eller en overordnet tanke. Vi rådgiver og vejleder dig gennem materialer og muligheder. Sammen skaber vi den løsning, der passer til din vognpark, brandguide og dit budget.

Effekt for alle pengene

Mat, blank, med struktur, changerende, enkelte farver eller hele regnbuen? Vi skræddersyer den vognparkløsning, som passer præcis til jeres ønsker. Forskellige biltyper og modeller? Vi sikrer, at din foliedekoration har et ensartet udtryk på alle biler. Modsat lakering af din bil er folie nemt at udskifte, og du kan hurtigt og uden de store omkostninger skabe ny grafik, opdatere telefonnumre og kampagner. 

Bildekoration vognpark
Louise Skov Christiansen

Skal vi få dit brand ud at leve på vejene?

Er du ansvarlig for jeres branding og vognpark? Lad os tage en snak om, hvordan vi bedst udnytter jeres vognpark.

Louise Skov Christiansen
Key Account Manager /
Project Consultant
+45 61 67 01 61
lsc@effection.dk