Vægdekoration

Lad de hvide vægge komme til live med spændende og funktionelle vægdekorationer.
You are here:

Lad de hvide vægge komme til live

Der er mange andre måder at udsmykke sine vægge på end med klassiske rammer med billeder eller kunst. Hvorfor ikke lade en vægdekoration skabe en flot og iøjnefaldende udsmykning? Mulighederne er uendelige, og motivet kan være lige præcis det, du ønsker.
Græs på væggen hos FCK

Mange løsninger​

Det kan være alt fra væg-til-væg-løsninger med vægfolier eller fototapet til lækre alu-rammer med dit eget motiv eller akustikrammer med print. Måske søger du en totalløsning, hvor vægdekoration og interiør udformes som én samlet enhed?

Hos Effection har mange års erfaring i at finde løsninger, der passer til såvel behov som økonomi – lad os sammen tage en snak om din nye vægdekoration og de muligheder, der er.

Når du lægger opgaven på vores bord, kan du lægge bekymringen fra dig. I mere end 25 år har vi udviklet brandløsninger – og vi kan også hjælpe dig med at øge både kendskab og salg for din virksomhed.

Det koster ikke en million at ligne en

Vægdekorationer kan udføres i mange forskellige materialer; det kan f.eks. være fototapet eller andre folier særligt velegnet til interiør, rammer med billeder eller mere specialdesignede løsninger med f.eks. former og figurer udskåret i lækre materialer, der giver en dybde til udsmykningen. Vi er eksperter i vægdekorationer i alle former, farver og materialer – altid med blik for detaljen. Og selvfølgelig med udgangspunkt i hver enkelt opgaves behov, krav og økonomi. Lad os tage en dialog om din nye vægdekoration.
Nestlé kunstvæg
Ole Højgaard

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk