Skil dig ud og bliv set på messen med din messestand

Udseendet på din messestand er vigtig i forhold til, om forbipasserende bare går forbi din stand, eller om deres nysgerrighed bliver vakt, og de træder indenfor i jeres univers.

Kreativt, strategisk og funktionelt

Udover blikfang, skal messestande også opfylde praktiske funktioner. Den skal være relativ mobil og let at sætte op, måske skal den kunne benyttes på flere messer og bygges op af fleksible moduler. Dertil skal der indtænkes opbevaringsplads, f.eks. holdere og displays til brochure eller opbevaring til personalets private ejendele. Og glem ikke en disk eller borde til samtaler med kunder. Alt sammen noget, der er med til at give en optimal helhedsoplevelse af din messestand.

Fleksibelt, transportabelt og professionelt

Bannere og messer hører næsten uløseligt sammen. Der findes mange smarte systemer, hvor fleksibilitet, nem opsætning og transport er nøgleord, der går igen. Hvad enten du søger en klassisk roll-up, LED-lyskasser eller duratransskilte til din messestand, så kan du trygt tale med os om mulighederne. Vi har mange års erfaring med at levere flotte visuelle systemer til messer.

Vores dygtige og kreative designere står klar til at hjælpe dig med at designe din nye messestand, og vi kan hjælpe dig med at producere alt indholdet samt sikre, at den står klar og snorlige til messestart.

Bliv husket – også efter messen

At medbringe visuelt attraktive promotionmateriale på din messestand, kan være forskellen på at blive husket eller ej. Det gælder alt fra brochurer, flyers og visitkort til beachflag og roll-ups. Nogle gange skal der skrues op for kreativitet og humor, andre gange er eksklusive print den rigtige løsning. Og det skal selvfølgelig spille sammen med messestanden og målgruppen. Vores team af designere er klar til at hjælpe dig med fængende materialer til din næste succesfulde messetur.

Skal din messestand være et samtalerum, hvor du kan have en huskværdig dialog med nuværende og fremtidige kunder? Så kan dine budskaber printes på akustikplader, der skruer ned for støjen på din messestand og skaber et roligt miljø, hvor du og dine kunder kan tale sammen. Læs mere om hvordan, i vores brochure.

Marlene Thomsen

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk