Fremhæv dine produkter med udstillingspodier og diske

På jagt efter en måde at fremhæve dine produkter på? De helt rigtige podier og diske kan sætte dine produkter i rampelyset og trække kunderne til din messestand.
You are here:

Sæt dine produkter op på en piedestal

Skal du på messe eller til et event, så ved du sikkert også, at det er en oplagt mulighed for at vise dit brand og dine produkter frem. Dog vil der typisk være rift om opmærksomheden fra de andre messeudstillere, som tænker det samme som dig. Skal du være den, der trækker flest besøgende til, er det derfor vigtigt, at du iscenesætter dig selv og dit budskab helt rigtigt.

Et udstillingspodie eller disk er en helt uundværlig del af din messestand, hvis du spørger os. Det rette podie kan give dine produkter det sidste løft – bogstavelig talt. Dine produkter fortjener en plads i rampelyset – om det er på messe, til et event eller i din butik. Dét kan vi hjælpe med.

Diske og podier kan være både traditionelle og overraskende kreative. Effection kan hjælpe dig med begge dele.

En lille del af et større billede

Når vi leverer podier og diske til vores kunder, er det typisk som en lille, men vigtig, del af noget større. Det kan være alt fra et iøjnefaldende retail-projekt til en pop-up-butik eller en messestand. Lad dit podie eller disk blive en del af noget større og kombiner det med andre displayløsninger, digitale skærme eller noget helt tredje, der kan få det hele til at gå op i en højere enhed.

Invitér dine kunder og besøgende til at se og røre ved dine produkter i en samlet stand, der omfavner din visuelle identitet og får dine produkter til at shine endnu mere.

L’Oréals subbrand Kiehl’s er et eksempel på et brand, der med flere udstillingspodier i en samlet pop-up stand har fået opmærksomhed omkring deres brand og produkter og skabt plus på bundlinjen.

Fra kreativ idé til færdig løsning

Nogle gange er den rigtige løsning traditionelle, hvide podier og diske, men ofte vil det være en fordel at tænke ud af boksen, så dine produkter står endnu tydeligere frem i deres kommunikation med kunderne.

Vores kreative afdeling kan hjælpe dig i processen – helt fra dine første tanker om projektet til den færdigmonterede løsning står klar på messen eller i din butik. Vores store kendskab til materialer og udførelse gør, at du altid er sikret en skarp løsning, der underbygger dit visuelle univers.

3 fordele ved udstillingspodier og diske

Synlighed

Et podie eller disk kan sætte dine produkter i øjenhøjde, så besøgende og kunder ikke kan undgå at lægge mærke til dem.

Uendelige udformninger

De kan have alle former og laves i mange forskellige materialer – tilpas dem din brandidentitet og dit ønskede udtryk.

Rød tråd

Med det rigtige design kan et udstillingspodie underbygge dit visuelle univers og skabe en rød tråd i din kommunikation udadtil.

Gå ikke på kompromis med dine grønne værdier

Er bæredygtighed en vigtig del af din agenda? Så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig flere muligheder for mere miljøvenlige materialer. En af dem er Swedboard.

Swedboard er skabt af 100 % genbrugsmateriale, FSC-certificeret og har en dokumenteret lav CO2-udledning. Du kan samtidig få udformet dit podie eller disk, ligesom du vil. Mulighederne for udformning med Swedboard er tæt på uendelige.

Du kan trygt lægge din opgave i vores hænder. Vi har mange års viden om udstillingspodier og diske med i bagagen. Vi kan derfor guide dig på rette vej, både når det gælder materiale, størrelse og udformning af dine podier og diske – uanset hvad formålet er.
Peter Krejlund

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Så lad os hjælpe dig på vej. Vi ved, hvordan dine udstillingspodier eller diske skal se ud for at skabe den største effekt.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk