Skab diskret og pæn afskærmning med møderumsfolie

Vil du afskærme dine mødelokaler, men samtidig også undgå mørke og kedelige rum? Så har du alverdens muligheder med folier til kontormiljøet.
You are here:

Æstetisk og praktisk udsmykning på glas

Åbne kontorlandskaber er mere populære end nogensinde, men du kan have behov for at skærme af på de mange glaspartier – uden at lukke af for åbenheden og lyset.

Møderumsfolie er praktisk og effektiv på flere planer. Her kan du lade praktisk afskærmning gå hånd i hånd med et flot visuelt arbejdsmiljø. Hos Effection kan vi designe, skære og montere flotte og iøjnefaldende løsninger, hvad enten det gælder standarddesign eller et unikt design, der er lavet til netop din virksomhed og dine omgivelser.

3 fordele ved møderumsfolie

Luk lyset ind og omverden ud

Med mødefolie kan du få et lyst kontor, samtidig med at du afskærmer for omverden. Det er oplagt til møder, hvor du gerne vil have privatliv, men ikke ønsker at gå glip af det naturlige lys.

Diskret og pænt

Folie kan være en super diskret og pæn måde at afskærme mødelokalet på. En praktisk detalje, der samtidig kan give et visuelt løft til det samlede kontor.

En enkel løsning

Folie kan sættes på langt de fleste overflader og monteres lige så nemt. Kort og godt: En enkel måde at skabe enorm effekt på.

Folie er en af vores spidskompetencer. Længere er den ikke. Derfor er du altid sikret et topresultat, der matcher dit kontors omgivelser med folie i allerhøjeste kvalitet.

Fra kedeligt revisor-hvidt til et farvestrålende kontormiljø

Det kunne revisorkontoret Attent opnå med en ny og kreativ møderumsfolie. Ved at erstatte deres grå kontorafskærmninger med en mønstret folieafskærmning i et design og en farve, der matchede deres logo, fik de skabt et mere indbydende kontormiljø med fokus på deres brandidentitet.

En oplagt måde at kombinere praktisk afskærmning med brand-DNA og dermed skabe et kontor, der er behageligt og professionelt at træde ind i – ikke kun for kunderne, men også for medarbejderne.

Læs hele Attent-casen her

reception skilt
Attent entre

To folier, men tusindvis af muligheder

Folieafskærmning laves typisk af to typer af glasfolie: En matteret/sandblæst dusted folie eller en klar Clear View-glasfolie med print. Den sandblæste folie giver mulighed for at udskære dekorative mønstre i folien.

Med den glasklare Clear View-folie kan du derimod lege med effekter som gennemsigtighed, transparens og udtoninger.

Leg med udtrykket med Clear View-folie

Clear View er en glasklar folie, som du kan printe på. Det betyder, at du kan skabe et levende spil mellem fuldt dækkede flader, udtoninger og transparens. Også med Clear View er mulighederne nærmest uendelige i forhold til mønstre og grafik.

Sænk bare skuldrene. Vi kan hjælpe dig på vej og skræddersy folie-løsningen, så den kommer til at matche dine ønsker fuldstændigt.

Glasfolie-Clearview-glasklar

Diskret og elegant afskærmning med dusted folie

Dusted folie, frosted folie, matteret folie, sandblæst folie; kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at der er tale om en semitransparent mat folie i en hvid tone. Den bruges til flotte og elegante afskærmningsløsninger. Diskret og enkelt. Folien kan laves som et grafisk mønster, et logo, en tekst, eller hvad dit hjerte ellers begærer.

Lad alt gå op i en højere enhed

Et indbydende kontormiljø kræver en samlet oplevelse og stemning. En følelse, der skal slå igennem, så snart du træder ind ad døren. Kombinér møderumsfolien med eksempelvis: tydelig wayfinding brandede skilte eller en gennemgågnde kontorindretning

Det vil give de besøgende og dine medarbejdere en tydelig indikation af, hvem I er. En oplagt måde at skabe en rød tråd på – hele vejen fra receptionen til mødelokalet.

effection-case-absalon-professionshojskole-03
Ole Højgaard

Skal vi give dine mødelokaler nyt liv?

Vi kan hjælpe dig i hele processen – fra design og produktion til montering ude hos dig. Sidder du inde med spørgsmål omkring design, funktion eller noget helt tredje? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk