Møderumsfolie

Mange muligheder med folier til kontormiljøet.
You are here:

Æstetisk og praktisk udsmykning på glas

Lad praktisk afskærmning gå hånd i hånd med et flot visuelt arbejdsmiljø. En folieafskærmning er praktisk og effektfuld på flere planer og kan være med til at skabe et flot visuelt miljø.

Hos BrandFactory kan vi designe og skære flotte og i øjenfaldende løsninger, hvad enten det gælder standarddesign eller design specialtegnet til netop din virksomhed og de omgivelser, som skal udsmykkes.

To folier, men tusindvis af muligheder

Overordnet kan folieafskærmning laves med to typer glasfolie: En matteret/sandblæst dusted folie eller en klar ClearView-glasfolie med print. Den matterede/sandblæste dustede folie giver mulighed for at udskære dekorative mønstre i folien. Folien fås både i hvid tone, men der kan også printes på den, så farven bliver præcis den, som passer til din virksomhed.

Alternativet er en glasklar ClearView-folie, hvorpå der ligeledes kan printes og hvor man i højere grad kan lege med effekter som gennemsigtighed, transparens og udtoninger.

Lad dig inspirere af nogle af vores tidligere løsninger eller kontakt en af vores rådgivere.

dusted folie til glasvægge
Udskåret folie fra effection

Lad praktisk afskærmning gå hånd i hånd med et flot visuelt arbejdsmiljø. En folieafskærmning er praktisk og effektfuld på flere planer og kan være med til at skabe et flot visuelt miljø.

Dusted/mat/frosted folie

Dusted folie, frosted folie, matteret folie, sandblæst folie. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at det er en samlet betegnelse for en semitransparent mat folie i hvid tone. Den bruges til flotte og elegante afskærmningsløsninger som f.eks. diskretionsafskærmning af glaspartier i mødelokaler. Folien kan laves som et grafisk mønster, et logo, en tekst eller hvad du kunne forestille og ønske dig.

Clear View folie

ClearView er en glasklar folie, hvor der kan printes på. Herved kan der i højere grad skabes et levende spil mellem fulddækkede flader, udtoninger og transparens end det er tilfældet med den dustede folie. Også med ClearView er mulighederne nærmest uendelige ift. mønstre og grafik – lad os tage en dialog om dine ønsker og behov, så skræddersyer vi præcis den løsning, som passer til dig.

Glasfolie-Clearview-glasklar
Joern Ole Doessing

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Jørn Ole Døssing
Product Manager
+45 61 62 99 00
jod@effection.dk