Efterlad et professionelt indtryk med visitkort

Visitkort, der kan en smule mere end at fylde i skrivebordsskuffen? Den klarer vi.
You are here:

Et lille visitkort med stor betydning

Mødet er færdigt, I skal til at gå hver til sit, og her opstår din sidste mulighed for at efterlade et professionelt indtryk. Det kan du gøre med et flot visitkort.

I vores produktion trykker vi mange visitkort. Vi rådgiver kunderne i stil, udformning og materialevalg og producerer visitkort af højeste kvalitet, der både afspejler dit brand og kommunikerer professionalisme.

 

visitkort mere end 100 aars ekspertise

Mere end 100 års tradition og ekspertise

Vores løsninger hviler på et mere end 100 år gammelt fundament af ordentlighed og godt håndværk. Gennem årene har vi forfinet vores kompetencer og leverer dagligt tryksager i mange formater og af højeste kvalitet til både store og små virksomheder. Vi vil også gerne hjælpe dig.

3 muligheder hos os

Præcis som du ønsker

Vi trykker visitkort i alle former, farver og formater og på et væld af forskellige medier. Du kan levere en færdig fil, eller vi kan designe for dig.

Grønne muligheder

Skal dine tryksager følge en mere bæredygtig kurs? Vi har samlet en lang række af mere miljøvenlige materialer og blæk, som du frit kan vælge mellem.

Brugervenlig bestillingsportal

Skal det være nemt og enkelt at bestille visitkort til hele din organisation? Bliv kunde hos os, og få en skræddersyet webportal, hvor du kan bestille og genbestille tryksager.

Du designer, vi trykker

Ved du præcis, hvordan dit visitkort skal se ud? Og har du filerne klar? Intet problem. På vores webshop discountprint.dk kan du nemt og hurtigt bestille visitkort til gode priser.

Nyt visitkort i topkvalitet? Lad os tage en snak om, hvilket visitkort du kunne tænke dig. Sammen finder vi den rigtige løsning.

Lidt selvpromovering har aldrig skadet

Hvis dit visitkort ikke skal samle støv, er det måske en idé at tænke sjovt og anderledes. Det gælder nemlig om at være top-of-mind hos dem, du har afleveret et visitkort til. Det gør du med et visitkort, de husker. I vores hus har vi samlet et dygtigt hold af kreative hoveder, der gerne hjælper dig med at designe et visitkort, der er meget mere end standard.

Marlene Thomsen

Skal vi hjælpe dig?

Du kan trygt lægge dine tryksager i vores hænder. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk