Skab en særlig stemning med detaljeret fotoprint

Vil du tydeliggøre din brandidentitet eller skabe unikke omgivelser? Fotoprint kan begge dele.
You are here:

Sæt stemningen med fotoprint

Uanset om du træder ind på et kontor, en udstilling, en restaurant, et hotel eller et helt fjerde sted, gælder det om at skabe den helt rette stemning for dine gæster. Her kan et foto rent faktisk sige mere end tusind ord. Fotoprint kan fremhæve din brandidentitet på kontoret eller skabe unikke omgivelser i din restaurant. Bottom line er, at dine gæster, kunder og medarbejdere føler sig godt tilpas, og at du får fremhævet dine værdier.

Vi er eksperter i netop fotoprint og har markedets mest professionelle printere, der kan leve op til selv de højeste standarder.

Stå skarpt med fotoprint!

Med fotoprint er det altafgørende, at detaljerne står helt skarpt – især når vi snakker store formater eller fotos, der skal fylde hele vægge. Vi har professionelle grafikere i huset, der kan lave digital billedbehandling, så fotoprintet fremstår så rent som overhovedet muligt.

Vi printer samtidig altid billeder i allerhøjeste kvalitet. Det er med til at sikre dig det bedste slutresultat.

Trænger dine vægge til et kreativt løft? Du kan trygt overlade dit fotoprint til os. Vi kan kreere alt fra simple fotos til spektakulære vægdekorationer, der skaber den helt rette atmosfære.

Wow-effekt med Lambda-print

Med Lambda-print bliver kvaliteten af dine fotoprint ganske enkelt ikke bedre. Farver, detaljer og gengivelse står knivskarpt. Det faktum, at vi er certificeret og ofte printer for flere High End-luksusbrands og parfumehuse, siger lidt om, hvilken kvalitet vi kan levere i fotoprint.

Faktisk, er vi de eneste i Skandinavien, som har en Lambda-printer. Den kan klare en opløsning på helt op til 4.000 dpi. Her bliver fotopapiret eksponeret for laserlys, hvorefter det bliver fremkaldt, fixeret og skyllet. Kort og godt: det mest kvalitetsbevidste valg til dit fotoprint.

3 fordele ved fotoprint

Få unikke omgivelser

Et stort fotoprint kan give ethvert rum nyt liv og give lige netop den stemning, som du ønsker.

Vis din brandidentitet

Billeder er oplagte at bruge på kontorer, hvor du vil vise både kunder og medarbejdere, hvem I er med fotoprint.

Få dine gæster til at stoppe op

Særlige farver og motiver i fotoprint kan få dine gæster eller kunder til at kigge en ekstra gang.

Sæt prikken over i’et

Giv dit fotoprint de bedste rammer. Det nytter ikke noget at have det bedste kvalitetsprint, hvis rammerne ikke er i top. Vi sætter stort fokus på efterbehandling af dit fotoprint, så det samlede udtryk spiller. Det betyder, at vi kan opklæbe dit foto på en plade eller sætte det i ramme, der matcher dit formål.

Vores fornemmeste opgave er at skabe et slutresultat, hvor der er styr på selv de mindste detaljer. Med vores ekspertise inden for efterbehandling får du mest muligt ud af dit fotoprint.

Dorte Yde Bertelsen

Lad os hjælpe dig på vej

Vil du have knivskarpe fotoprints? Sammen finder vi den løsning, der bedst matcher dit behov.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk