Udnyt lovpligtige byggepladsskilte til eksponering af din virksomhed

You are here:

Solid reklamesøjle, der overholder loven

Siden januar 2013 har det været lovpligtigt at skilte med navn og CVR-nummer på entrepriser, der koster mere end 50.000 kr., og som varer længere end en dag. Men et byggepladsskilt kan meget mere end at overholde loven.

Vi hjælper dagligt kunder med at designe og producere flotte byggepladsskilte, som sætter spot på din virksomhed for forbipasserende og øger chancen for at tiltrække nye, spændende projekter og kunder.

Vi kan vores håndværk​

Vi har brugt mere end 100 år på at specialisere os i visuel branding og producerer dagligt skilte af den ene eller anden slags til alle typer virksomheder. Vi er stolte af vores håndværk og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden. Det er blandt andet en af årsagerne til, at andre kunder kommer til os.
I vores hus finder du specialister i design, produktion, projektledelse og montage. Du kan derfor trygt overlade dit byggepladsskilt i vores kompetente hænder.

3 ting, du får hos os

Dygtige skiltemagere

At designe og producere skilte er et håndværk. Vi har brugt mere end 100 år på at forfine vores. Vores montører er certificerede og nogle af de bedste i branchen. Du kan derfor være sikker på kvaliteten, og vi garanterer dig et resultat, som du bliver 100 % tilfreds med.

Visuelt brand-eksperter

Hver dag hjælper vi virksomheder med at blive set og hørt. Det kan vi også gøre for dig. Vi har dygtige designere og produktspecialister til din rådighed. Standard eller skræddersyet løsning? Det er helt op til dig.

Styr på deadlines

Vi afleverer kvalitet, og vi afleverer til tiden. På den måde kan du være garanteret, at du overholder lovkravene uden så meget bøvl.

Din skræddersyede løsning

Vi står klar til at hjælpe dig og lytter til dine ønsker. Fra information om entreprisen til påbuds- og sikkerhedsskilte på pladsen. Plader eller bannere, monteret på en solid stander? Skilte i stål med print eller mesh? Stilladsbannere eller folieklæb direkte på din mandskabsvogn? Vi leverer lidt af det hele. Lad os drøfte, hvad der virker for jer.
Peter Svane Rasmussen

Skal vi sikre, at dit byggepladsskilt lever op til loven?

Intet problem. Tag kontakt til Peter, så får vi produceret det helt rigtige skilt til jer.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk