Skab rolige og dekorative omgivelser med akustikplader med print

Oplever du uhensigtsmæssig akustik på dit kontor, din restaurant eller din institution? Akustikplader med print kan både skabe fysisk og visuel ro.
You are here:

Dæmp uønsket efterklang, og skab et bedre rummiljø

Larm og unødvendig lyd kan være forstyrrende elementer på arbejdspladsen eller andre steder, hvor der skal være plads til ro eller samtaler. Heldigvis kan du med akustikplader skabe en lyddæmpende effekt, som absorberer lyden, så den ikke bliver kastet rundt i lokalet.

Vi har skabt vores eget koncept, VisioSound®, som er et perfekt materiale til effektiv lydregulering, hvor både praktik, æstetik og lavt klimaaftryk hænger sammen. Vores produktspecialister sidder klar med en kæmpe ekspertise, anbefalinger og rådgivning, så vi kan finde lige netop de akustikplader med print, som matcher dine udfordringer.

Et grønnere valg

Vores VisioSound®-plader er fremstillet af PET-fibre, som er et 100 % genbrugsmateriale, udvundet af plastikflasker og produceret med et lavt energiforbrug. Med akustikpladerne efterlader du derfor et mindre CO2-fodaftryk i verden og bidrager med et sundt økosystem på grund af genbrugsmaterialet.

VisioSound® er en del af vores Green Choice-koncept, som gør det nemt for dig at tage et ansvarligt valg. Her har vi samlet vores bæredygtige alternativer, som på den ene eller den anden måde giver dig mulighed for at tage et grønnere materialevalg.

Vil du vide mere om VisioSound® ?

Hos Kähler Villa Dining afrundede vi vores vision om den komplette restaurantoplevelse ved at eliminere en problematisk rumakustik. Resultatet er en helstøbt løsning med et behageligt lydklima, der fremmer dialog ved bordene og understøtter restaurantens kerneidé - den gode smag.
kaehler-villa-dining-logo
Liselotte Møller
Restaurantchef

Teknik og praktik – sådan fungerer det

Jo flere vi taler sammen, des sværere bliver det at høre hinanden tydeligt. Lydene fra den ene person er for lang tid om at fade ud og går derfor ind over de andre lyde. Med de lyddæmpende materialer kan du reducere efterklangstiden.

Lad os få noget praktik på bordet

  • Vi monterer VisioSound® i talehøjde for både siddende og stående personer.
  • Der er en afstand på 10 mm mellem pladen og væggen, så du får den mest dæmpende effekt.
  • Du kan få pladerne i store og små formater. Det er det samlede antal m2, der giver effekten.
  • VisioSound® er godkendt til lyddæmpningsklasse A.

Akustikplader med print kan give dig

En lyddæmpende effekt

VisioSound® har fremragende lydabsorberende egenskaber, der kan hindre lydens udbredelse i lokalet.

Forbedret gæste- og arbejdsmiljø

Den lyddæmpende effekt og den dekorative del er med til at skabe rolige og afstressende omgivelser for både gæster og medarbejdere.

Flere anvendelsesmuligheder

Brug akustikpladerne som dekoration på væggen, fritstående skillevæg, whiteboardtavle eller som en del af indretningen. Pladerne kan skæres i alle former og størrelser.

Et væld af anvendelsesmuligheder

Alle former for rum med uønsket efterklang kan få gavn af akustikplader på vægge, i loftet og som rumdelere. Du kan samtidig få printet dit ønskede motiv på pladerne og bruge dem i indretningen som dekoration på væggen eller som fritstående skillevæg.

Vi har blandt andet hjulpet børnehaver, restauranter, lydstudier og virksomheder med bedre akustik og visuelle dekorationer. I børnehaven kan børnenes trivsel og indlæring forbedres, fordi de med akustikpladerne ikke påvirkes af generende støj. Det samme er tilfældet på restauranter og kontorer, hvor arbejdsmiljøet og de generelle omgivelser får en roligere stemning.

Jeg valgte VisioSound®, fordi panelerne kunne laves i lige præcis de størrelser, der passede til mit lokale, har fremragende absorption, ser godt ud i et rammefrit design, er nemme at montere og helt fri for mineraluld. Det var egenskaber, jeg ikke kunne finde andre steder.
blaalyd-logo
Jesper Paakjær
Komponisk og lyddesigner
Kenni Lahn

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Kenni Lahn
Key Account Manager
+45 61 61 64 04
kla@effection.dk