Smartframe

En fleksibel og billig løsning hvor du kan veksle mellem kunst eller reklame – du bestemmer helt selv indholdet.
You are here:

Picasso den ene dag og produkt-reklame den anden

Det kan koste mange penge at få kunst på væggene. Og det kan være besværligt at skifte kunsten ud med billeder og grafik af dine nyeste produkter, hvis der er behov for det. Men sådan behøver det bestemt ikke at være. Løsningen er såkaldte smartframes med bannere med print.

Fleksible rammer​

Smartframes er aluminiumsrammer, hvori bannere nemt og hurtigt kan udskiftes på ganske få minutter – og så er løsningen endda en den helt billige ende af omkostningsskalaen.

Dermed har du en fleksibel og billig løsning, hvor du kan veksle mellem kunst og reklame – eller hvad du nu ønsker – alt efter ønsker og behov. Det er en elegant og fleksibel løsning, hvor du bestemmer indholdet – og selve rammerne kan leveres i flere forskellige farver og med mulighed for integreret lys og akustikforbedrende kerne.

Om produktet

En smartframe kan monteres direkte på væggen eller stilles direkte på gulvet på specialbyggede fødder. Rammerne kan produceres i næsten alle dimensioner og derved tilpasses specifikt til langt de fleste lokaler og behov.

Ud over aluminium kan rammerne produceres i sort og hvid eller i netop den RAL-farve, som passer til dit brand. Motivet printes på et let bannermateriale, som tilføjes en gummiliste der skjules i rammen, når det endelige banner er monteret.

Udskiftning af banner kan du nemt og hurtigt selv klare uden forudgående kendskab på ganske få minutter. I rammen er der mulighed for at integrere lys og/eller lydabsorberende materiale.

Smartframes er aluminiumsrammer, hvori bannere nemt og hurtigt kan udskiftes på ganske få minutter – og så er løsningen endda i den helt billige ende af omkostningsskalaen.

Ole Højgaard

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk