Dekorer dine glasflader med glasfolie

Vil du afskærme dine mødelokaler eller dekorere dine vinduer, indgangspartier eller andre glasflader med et stærkt budskab? Glasfolie kan det hele.
You are here:

Stilfuld indretning eller dekorativ afskærmning?

Glasfolie kan lidt af det hele – uanset formål. Lad din facade vise din brandidentitet, eller træk kunderne ind i butikken med vinduesfolie. Uanset formålet kan glasfolie gøre en forskel og give et særligt indtryk.

Glasfolie giver dig mulighed for at komme ud med dit budskab alle tænkelige steder. Du finder trods alt store glaspartier utroligt mange steder. Så hvorfor ikke udnytte dem til at vise dit brand-DNA eller fremhæve en ny kollektion?

Folie: et materiale fuld af muligheder

Glasfolie, også kendt som dusted, frosted, matteret eller sandblæst folie – kært barn har mange navne – kan bruges til at skærme for ind- og udsyn uden at tage lyset og samtidig showcase dine værdier.

Det er muligt at printe direkte på folien, hvilket kan give dig en afskærmning eller visuel effekt med lige præcis det motiv, du ønsker. Matterede folier fås også med standardmønstre, og så kan folien også konturskæres. Bliv inspireret af vores referencegalleri nedenfor.

Vi har gennem de sidste årtier designet, produceret og udglattet folie på glas, så selv den mindste luftboble er forsvundet. Med vores kreative hoveder og fikse hænder er budskaber og brandidentiteter kommet ud at leve på glaspartier landet over.

Stilfuld afskærmning med et sandblæst look

Åbne kontorlandskaber er populære, men nogle gange er der behov for at kunne skærme af på de mange glaspartier. Dusted eller sandblæst folie er en enkel og elegant løsning til at mattere glas og afskærme eksempelvis mødelokaler og kontorer.

Samtidig kan afskærmningen være redskabet til at understrege jeres visuelle identitet ved at udskære eller præge folien med motiver eller logo.

3 grunde til at vælge glasfolie

Alt er muligt

Glasfolier kan udformes som kreative mønstre, finurlige figurer og fulde flader. Med glasfolie kan vi give liv til alle dine idéer – uanset design, udtryk og størrelse.

Hold verden ude og lyset inde

Fordi glasfolie er semitransparent, kan du diskret skærme glasset af uden at miste det givende lys udefra. En oplagt måde at holde omverdenen ude, men lyset inde.

Vær up to date

Tilbud, kollektioner og branddesigns kan ændre sig på et splitsekund. Med glasfolie behøver du ikke at smadre sparegrisen, når budskabet skal opdateres.

Kreativt design, produktion og montage – vi klarer det hele

Vil du kunne sænke skuldrene fuldstændigt? Det kan du hos os. Vi kan sørge for en totalløsning, hvor vi står for alt fra at udvikle spæde idéer til at montere din glasfolie med præcision.

Ikke nok med det. Vi kan også skabe en rød tråd, så glasfolien kan få selskab af tydelig wayfinding på kontoret eller vægfolie med et statement til din butik.

Tydeligere brandidentitet med glasfolie

Glasfolie er en oplagt metode til at fremhæve din brandidentitet. Det er revisorkontoret Attent et godt eksempel på. Med et navneskifte og en ny strategi skulle Attent af med de hvide vægge og grå kontorafskærmninger – og have mere fokus på deres nye brandidentitet.

Derfor blev de knap så spændende kontorafskærmninger erstattet af mønstret folieafskærmning i et design og farvevalg, der matchede deres nye logo. En effektiv måde at tydeliggøre deres nye brand-DNA på.

attent glasfolie

Montage med præcision

Vi har montører i hele landet. Det betyder, at du altid vil kunne få en montør ud til montage af din folie – uanset placering.

Alle vores montører er eksperter i at måle op, tilpasse og udglatte folien ned til mindste detalje, så du undgår trælse luftbobler og får det bedst mulige resultat.

Peter Svane Rasmussen

Skal du have fuldt udbytte af dine glasflader?

Vi står altid klar med både rådgivning og designidéer, der kan hjælpe dine foliedrømme på vej. Ræk ud, og vi finder sammen den løsning, der matcher dine behov.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk