Montage

Effektiv og effektfuld montage

Nord, syd, øst og vest. Vores professionelle montører monterer dit projekt der, hvor du har brug for det, til tiden og med et fantastisk resultat.

Montage

Effektiv og effektfuld montage

Nord, syd, øst og vest. Vores professionelle montører monterer dit projekt der, hvor du har brug for det, til tiden og med et fantastisk resultat.

Vi sætter prikken over i’et

Uanset hvor dine kunder møder dig, skal du give det allerbedste indtryk. Dog fungerer overbevisende visuel kommunikation kun, hvis det er korrekt monteret og installeret. I et samarbejde med os har du altid mulighed for at tilvælge professionel montage. På vores digitale skærme tilbyder vi selvfølgelig support og overvågning. Vores dygtige montører sørger for at sætte prikken over i’et på dine visuelle drømme med førsteklasses montage, hvor der er styr på håndværket og kræset for detaljerne.

Lokalt, globalt eller lige dér, hvor du skal bruge os

Danmark, Kina, England eller Grønland?

Vi har et stort netværk af lokale og internationale montører, som sikrer, at du altid kan få hurtig og effektiv udrulning af kampagner og kædekoncepter – uanset geografisk placering og lokale forhold. Fordelene? Omkostningseffektive projekter, levering til tiden og ingen bøvl med logistikken.

Effection er i stand til at tilpasse sig de forskelle og udfordringer, der er i de forskellige lande. De er professionelle og giver god information og opfølgning. Det giver tryghed for os som kunde. Sats vil anbefale Effection til dig, som søger en samarbejdspartner, der kan håndtere kunder i hele Norden.
sats-logo
Boaz Kopenhagen
Teknisk byggechef

Erfarne montører med detaljerne for øje

I samspil med vores kompetente og erfarne montører i ind- og udland sikrer vi, at dit skilt, din folie, stand eller skærm bliver monteret korrekt, samtidig med at der tages højde for den kontekst, som tingene skal indgå i.
Vi har egne montører. Det er en fordel, da de er eksperter i vores produkter, flow og kunder. De har et tæt og symbiotisk samarbejde med vores projektledere, designere og produktspecialister. Kommer vi ud til en opgave, hvor forholdene ikke er optimale, rådgiver vi dig, så vi opnår den bedste løsning.

Skal din visuelle løsning sidde lige i skabet? Så skal der være styr på detaljerne. Vores montører er dygtige fagfolk med falkeblik. Når de forlader din lokation, kan du være sikker på, at din løsning spiller 100 %.

Cases, vi har styret i mål

Hver dag hjælper vi ambitiøse brands med at udvikle og implementere visuelle løsninger. Nogle af dem kan du se i vores cases. Måske bliver du inspireret?
Ensartet visuel identitet øger medarbejderstolthed ved BWT i Greve
Stærk visuel identitet fortæller stærk historie

En stærk og konsistent visuel identitet er mere end et redskab til genkendelighed – det er en drivkraft for brandværdi. Hos BWT har det ført til en omfattende fornyelse af deres lager i Greve. Resultatet er et lager, der stolt fremstår som et levende udtryk for BWTs brand, hvilket afspejles i medarbejdernes stigende stolthed og tilknytning til brandet.

Her skaber vores montører værdi

Opmåling og planlægning

Vi skal i mål med opgaven – og den skal helst sidde der i første hug. Vores montører måler op og planlægger. Det sikrer korrekt produktion. Det er effektivt og tids- og omkostningsbesparende.

Hænderne og hovedet skruet godt på

Vores montører kommer med en spandfuld erfaring i at montere og installere forskellige løsninger. De sikrer, at alt virker efter hensigten, og at detaljerne er på plads.

Adgang og sikkerhed

Vi hjælper med lift og adgangsforhold til arbejdet. Så skal du ikke tænke på det praktiske.

Afmontage og oprydning

Kender du forsvindingsnummeret? Når vores montører er færdige, er det svært at se, at løsningen var der i første omgang. Vi rydder op efter os selv, og vi efterlader hverken ridser eller limrester. Efter aftale tager vi også gerne overskudsmaterialet med hjem, så det bliver sorteret rigtigt.

Selv de bedste produkter kræver vedligeholdelse

Med et formål om at opnå langsigtet effekt kan de fleste kampagner og nye koncepter være en stor omkostning. Men det kræver mere end lækre visuelle elementer, der står knivskarpt ved lancering eller opsætning. Det kræver kompetent service og ordentlig vedligeholdelse. Følges der ikke op med løbende service, vil elementerne med tiden komme til at flimre, dit skilt vil begynde med at blegne og dit brand ligeså.

Skal vi hjælpe dig med at servicerer dine løsninger, så de bliver ved med at styrke dit brand og fungerer som en langsigtet investering?

Thomas Urban Andersen

Skal dit projekt sikkert i mål?

Skal vores montører sikre, at dit projekt kommer sikkert i mål? Kontakt os nu.

Thomas Urban Andersen
CPO
+45 86 76 27 48
tua@effection.dk