Få et effektivt reklamespot, og synliggør dit engagement med et sponsorskilt

Er du sponsor for den lokale fodbold- eller håndboldklub? Vi kan hjælpe dig med at synliggøre dit engagement med et sponsorskilt eller -banner.

You are here:

Udnyt det faste reklamespot

Der er mange fordele ved at få et sponsorskilt – både for foreningen og for dem, der støtter. Som virksomhed får du et fast og effektivt reklamespot, hvor eksempelvis et fodboldpublikum fastholder øjnene på dit budskab gennem hele kampen. Samtidig får den lokale forening eller sportsklub økonomisk støtte. Det er en vaskeægte win-win-situation.

For at udnytte det faste reklamespot optimalt, skal alt fra design til materiale og budskab spille. Vi har mange års erfaring med både rådgivning om og produktion af sponsorskilte. Det betyder, at du er sikret et sponsorskilt, der fanger og fastholder publikums opmærksomhed, uanset hvor skiltet skal hænge.

Vi kender til formatet, og vi ved, hvad der fungerer bedst. Til tribuner og bander bruger vi ofte print på plader eller folie, som efterfølgende monteres på en plade. Det er vejrbestandige løsninger, der kan holde længe og modstå det lunefulde danske vejr. 

Et sponsorskilt i den rette højde og drøjde

Vi kan lave og designe dine sponsorskilte i næsten alle former og størrelser. The sky is the limit. Vi ved også, at mange foreninger har nogle helt faste størrelseskrav til deres sponsorskilte. Dem kan vi tilpasse os til punkt og prikke. Alt, som du skal gøre, er at komme med dine ønsker, uanset om det gælder design, udtryk eller størrelse. Så finder vi en løsning, der kan imødekomme dine krav

Holdbarhed er key

Skal dit sponsorskilt hænge ude eller inde? Skal det kunne holde til sammenstød under ishockey og indendørs fodbold-tyrer? Holdbarhed er nøglen til gode sponsorskilte. De skal kunne holde til vind og vejr udenfor og til bolde i ekstrem høj fart indenfor. Vi udvælger nøje de rette materialer og sørger for, at dine sponsorskilte kan holde til lidt af hvert (og mere til).

Foreninger og sportsklubber er afhængige af den støtte, som de får fra lokale virksomheder. Hvis du som virksomhed støtter en forening, skal du også have profilering og synlighed af din virksomhed til gengæld. Denne profilering skal have det helt rette udtryk og den helt rette kvalitet og holdbarhed – og det er her, at vi kommer ind i billedet med et hav af sponsorskilte i bagagen.

Få mest muligt ud af dit sponsorskilt

Det nytter ikke noget at have den bedste plads på stadionet, hvis dit budskab ikke kommer tydeligt frem. Det er altafgørende, at både design, grafik og materiale spiller sammen. Vi har stor erfaring med at lave grafisk opsætning til alle former for både skilte og bannere, og vi kan også tegne en optimal løsning for dig. Du kan selvfølgelig også selv byde ind med en fil eller en klar idé. Så finder vi sammen den løsning, der giver den største effekt.

Peter Krejlund

Nyt sponsorskilt?

Lad os sammen finde den løsning, der passer til dine behov, så du trygt kan læne dig tilbage i ryglænet på tilskuerpladserne og nyde din effektfulde eksponering.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk