Professionel mødeadministration med møderumsskærme

Dan dig nemt et overblik over booking af dine mødelokaler med møderumsskærme.
You are here:

Digitale skærme med online bookingmuligheder

Savner du en løsning, som på nem og overskuelig vis kan tage hånd om din virksomheds booking af interne mødelokaler, og som samtidig kan informere ansatte om møder i huset, så fejl og dobbeltbookinger ikke opstår? Så skal du tage et kig på vores møderumsskærme.

Vi leverer mødebookingløsninger, der på overskuelig vis gør det muligt at administrere booking af interne mødelokaler samt vise status for, hvorvidt lokalerne er booket eller ej.

Styr på teknikken​

Vi kan ikke komme udenom det – det digitale vinder indpas i alle kroge af vores kunders forretninger. Så hvorfor ikke udnytte de mange digitale muligheder i din favør? I vores afdeling Digital Signage har vi specialister, der dagligt leverer digitale løsninger, som gør hverdagen nemmere for vores kunder. Vi hjælper dig med hele processen fra produktion af indhold til teknik og montage.

Med møderumsskærme kan du

Maksimere dyrebare ressourcer

Tid er penge. Er der ikke tjekket ind i lokalet inden et fastsat tidsrum efter den bookede tid, vil lokalet blive frigivet til gavn for andre. Er mødet slut før forventet, frigives rummet i det øjeblik, der tjekkes ud af lokalet.

Minimere forstyrrelser

Med vores møderumsskærme får du hurtig en indikation på, hvorvidt mødelokalerne er i brug eller ledige, uden du skal åbne døren og kigge ind.

Forøge effektiviteten

Slut med at løbe fra lokale til lokale for at finde et, der er ledigt. Det øger effektiviteten i din virksomhed, og du slipper for udgifterne til fejl i forhold til forkert brug af møderessourcer.

Skal din løsning opgraderes?

Vores løsninger kan opgraderes, så der tilbydes mulighed for bestilling af forskellige former for services såsom AV-udstyr eller forplejning, når man som bruger booker et mødelokale. Ydermere kan eksterne gæster få mulighed for at melde sin ankomst via en touchscreen, der med fordel kan placeres i receptionen, hvorefter der kommer besked direkte til mødearrangøren.
Ole Højgaard

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk